Aké Sú Programy Na Zmenu Adresy IP

Obsah:

Aké Sú Programy Na Zmenu Adresy IP
Aké Sú Programy Na Zmenu Adresy IP

Video: Aké Sú Programy Na Zmenu Adresy IP

Video: Aké Sú Programy Na Zmenu Adresy IP
Video: iPhone: как установить статический IP-адрес 2024, Smieť
Anonim

Adresa IP je jedinečný kód, ktorý vlastní takmer každé zariadenie v sieti vrátane samotného počítača. Existujú špeciálne programy, ktoré používateľovi umožnia zmeniť alebo skryť jeho adresu IP.

Aké sú programy na zmenu adresy IP
Aké sú programy na zmenu adresy IP

Je možno známe, že adresa IP obsahuje rôzne druhy informácií, ktoré môžu dokonca naznačovať geografické umiestnenie zariadenia v sieti. Ukázalo sa, že ak poznáte iba IP adresu, môžete zistiť, kde sa daná osoba nachádza. Zmena adresy IP vám umožní zmeniť jej geografické umiestnenie.

Zadarmo skryť IP

Existuje veľa rôznych softvérov na zmenu alebo skrytie tejto adresy. Používatelia osobných počítačov môžu napríklad používať program Free Hide IP. Bezplatná verzia tohto softvéru vám umožní zmeniť štandardnú adresu IP iba na americkú, ale všetky ostatné funkcie fungujú rovnako ako v platenej verzii tohto produktu. Nastavenia sa nelíšia od ostatných programov. Používateľ musí určiť cestu a zvoliť, či pre program nainštalovať ďalšie rozšírenia (panely nástrojov) alebo nie. Vo výsledku musíte počkať až do konca procesu inštalácie. Po spustení Free Hide IP sa objaví malé okno, v ktorom bude uvedená platná IP adresa. Používateľ môže zvoliť novú pomocou tlačidla Vybrať krajinu IP. Po výbere krajiny musíte kliknúť na Skryť IP a adresa bude nahradená. To zvýši anonymitu pri práci na internete a používateľ bude mať tiež prístup k väčšine zahraničných stránok.

TOR

Free Hide IP samozrejme nie je jediný softvér svojho druhu. Existuje úplne bezplatný program TOR, ktorý nevyžaduje ani inštaláciu. Po stiahnutí program môžete bezpečne spustiť. Automaticky sa pripojí k sieti TOR. Pre trvalú zmenu IP adresy môžete kliknúť na tlačidlo „Zmeniť identitu“. Ak chcete tento proces zastaviť, stačí kliknúť na tlačidlo „Zastaviť TOR“.

KProxy

Okrem všetkých vyššie uvedených možností môže používateľ použiť ďalší zaujímavý program - KProxy. Stojí za zmienku, že funguje iba s prehliadačom Google Chrome. Po spustení tohto softvéru sa automaticky pripojí k serveru proxy, čo znamená, že používateľ môže okamžite anonymne surfovať po sieti (adresa IP bude skrytá). Ak potrebujete zmeniť adresu, musíte v zozname zvoliť preferovaný server proxy a kliknúť na tlačidlo Skryť.

Je samozrejme oveľa jednoduchšie a ľahšie pracovať s poslednými dvoma možnosťami, pretože nevyžadujú inštaláciu. Tieto programy stačí stiahnuť napríklad na vymeniteľné médium a použiť ich na prácu v inom počítači so skrytou IP adresou.

Odporúča: