Ako Vytvoriť Lokálnu Doménu

Obsah:

Ako Vytvoriť Lokálnu Doménu
Ako Vytvoriť Lokálnu Doménu

Video: Ako Vytvoriť Lokálnu Doménu

Video: Ako Vytvoriť Lokálnu Doménu
Video: Домен - бесплатно ! Регистрируем бесплатный домен для блога, сайта. 2024, Smieť
Anonim

Vytváranie a inštalácia webov s lokálnou doménou má veľa výhod. Užívateľ stránky môže vykonávať takmer akúkoľvek akciu bez obáv z preťaženia servera. Pripojenie databáz poskytne aj ďalšie možnosti.

Ako vytvoriť lokálnu doménu
Ako vytvoriť lokálnu doménu

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si potrebné skripty na inštaláciu servera (môžete napríklad použiť DataLifeEngine). Výber skriptu zároveň nemá vplyv na samotný proces inštalácie. V domovskom priečinku vytvorte nový adresár s ľubovoľným názvom v latinčine. Zároveň nezabúdajte, že to musíte urobiť iba v prípade inštalácie stránok s lokálnou doménou.

Krok 2

Vytvorte priečinok www v novom adresári. Skopírujte doň každý súbor skriptu. Upozorňujeme, že kopírovanie nie je potrebné pre priečinok, ale pre súbory, ktoré sa v ňom nachádzajú.

Krok 3

Spustite server. V ponuke, ktorá sa otvorí, kliknite na odkaz php My Admin, potom - správa DBMS na MySQL. Do poľa „Vytvoriť novú databázu“zadajte názov novej databázy - môže to byť čokoľvek, ale musí pozostávať z latinských písmen. V poli „Porovnanie“vyberte požadované kódovanie a kliknite na tlačidlo „Vytvoriť“. Vytvorí sa nová databáza.

Krok 4

Prejdite na panel správcu, vytvorte nového používateľa a nastavte mu heslo. Na hlavnej stránke pre správu uvidíte odkaz na databázy MySQL. Kliknite na ňu a dostanete sa na stránku na stiahnutie databázy.

Krok 5

Zadajte názov domény v databáze a za lomítkom zadajte príkaz install.php. Príkaz bude v niektorých prípadoch odlišný a bude závisieť od konkrétneho skriptu. Najskôr si pozrite jeho dokumentáciu.

Krok 6

Kliknite na tlačidlo „Spustiť inštaláciu“a počkajte na dokončenie tohto procesu. Inštalácia skriptu bude dokončená. Odstráňte inštalačný súbor z priečinka domovská stránka / doména domény / www /. Zadajte názov domény stránky a prejdite na ňu - doména bude k dispozícii v miestnej sieti.

Odporúča: