Ako Zvýšiť Proxy Server

Obsah:

Ako Zvýšiť Proxy Server
Ako Zvýšiť Proxy Server

Video: Ako Zvýšiť Proxy Server

Video: Ako Zvýšiť Proxy Server
Video: Настройка прокси-сервера 2024, Smieť
Anonim

Proxy servery sú povinné na pripojenie k internetu prostredníctvom konkrétneho počítača alebo smerovača. Niekedy sa používajú v situáciách, keď je potrebné pripojiť sa ku konkrétnemu zdroju pomocou pseudo IP adries.

Ako zvýšiť proxy server
Ako zvýšiť proxy server

Je to nevyhnutné

3proxy program

Inštrukcie

Krok 1

Proxy servery sa zvyčajne vytvárajú a konfigurujú pomocou špeciálnych nástrojov. Stiahnite si program 3proxy a nainštalujte ho do počítača. Teraz v rozbalenom archíve vyhľadajte súbor 3proxy.cfg. Budeš s ním robiť hlavnú prácu. Tento súbor otvorte pomocou programu Poznámkový blok alebo WordPad (môžete použiť iný dostupný textový editor).

Krok 2

Musíte mať počítač pripojený k internetu a sieťový rozbočovač. Zvyšok počítačov musí byť pripojený k poslednému zariadeniu, ktoré by malo získať prístup k sieti. Vráťte sa do svojej konfigurácie a zadajte internú adresu IP sieťového adaptéra pripojeného k rozbočovaču. Za týmto účelom napíšeme riadok interne 192.168.0.1.

Krok 3

Zadajte externú adresu IP, ktorú ste dostali od svojho ISP. Môžete si ho zobraziť kliknutím na tlačidlo „Podrobnosti“v ponuke internetového pripojenia. Zadajte príkaz external 200.180.151.121. Čísla označujú adresu IP, ktorú hľadáte.

Krok 4

Ak poznáte adresy serverov DNS, ktoré používa váš ISP, zadajte ich hodnoty do súboru. Tieto údaje nájdete vo vyššie uvedenej ponuke. Príkaz bude vyzerať takto: nserver 223.163.101.15. Potom zadajte príkaz ncashe a vložte pred neho dostatočne veľké číslo, čo je sila 2.

Krok 5

Teraz zadajte adresy IP počítačov, ktoré potrebujú prístup na internet. Musia byť zadané oddelené čiarkami, ktoré predtým zaregistrovali príkaz allow. Uložte zmeny do súboru a spustite program. Pamätajte, že možno budete musieť nahradiť niektoré parametre. Ak máte inú adresu IP, zadajte novú hodnotu a nahraďte reťazec external 200.180.151.121. Používajte interné adresy IP, ktoré sa líšia iba v poslednom segmente. To urýchli spracovanie údajov programom.

Odporúča: