Ako Nakupovať Elektronické Peniaze

Obsah:

Ako Nakupovať Elektronické Peniaze
Ako Nakupovať Elektronické Peniaze

Video: Ako Nakupovať Elektronické Peniaze

Video: Ako Nakupovať Elektronické Peniaze
Video: Я работаю в Частном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Apríl
Anonim

Elektronické peniaze sú účtovnou jednotkou používanou v online platobných systémoch. Ak chcete uskutočňovať platby a nákupy cez internet, musíte mať na svojom elektronickom účte prostriedky. Možné sú obidva spôsoby online doplnenia účtu a výmeny hotovosti za digitálnu menu.

Ako nakupovať elektronické peniaze
Ako nakupovať elektronické peniaze

Nevyhnutné

  • - počítač alebo mobilný telefón pripojený k internetu;
  • - registrácia v internetovom platobnom systéme.

Inštrukcie

Krok 1

Ak vami zvolený platobný systém podporuje tento typ platby, doplňte si elektronický účet pomocou predplatenej karty. Prihláste sa do systému. Vyberte položku „Dobiť peňaženku“a spôsob dobitia - „Karta“. Do poľa formulára zadajte číslo karty. Vymažte ochrannú vrstvu a zadajte kód do príslušného riadku na webovej stránke. Ak je všetko vykonané správne, systém vás upozorní na úspešný vklad.

Krok 2

Ak chcete nakupovať elektronické peniaze cez internet pomocou bankového účtu, prihláste sa do systému internetového bankovníctva svojej banky a zadajte názov internetového platobného systému. Zadajte číslo elektronickej peňaženky, ktorá sa má doplniť, a postupujte podľa ďalších pokynov na stránke.

Krok 3

Nakupujte elektronické peniaze prostredníctvom bankomatu platením prostriedkov z vášho kartového účtu. Algoritmus vašich akcií v tomto prípade bude závisieť od konkrétneho bankomatu.

Krok 4

Dobite si e-účet bankovým prevodom alebo hotovosťou na pobočke banky. V závislosti od konkrétnej banky môže byť táto služba k dispozícii, aj keď nemáte otvorený účet. Povedzte operátorovi názov platobného systému, číslo vašej peňaženky, ukážte pas a uveďte sumu elektronických peňazí, ktorú chcete kúpiť.

Krok 5

Ak chcete nakupovať elektronické peniaze v hotovosti prostredníctvom platobného terminálu, vyberte požadovaný platobný systém na obrazovke terminálu, zadajte číslo mobilného telefónu, číslo účtu (elektronická peňaženka) v platobnom systéme a zadajte účty do akceptátora zmenky. Vezmite si vytlačené potvrdenie.

Odporúča: