Ako Hodiť ICQ Na Počítač

Obsah:

Ako Hodiť ICQ Na Počítač
Ako Hodiť ICQ Na Počítač

Video: Ako Hodiť ICQ Na Počítač

Video: Ako Hodiť ICQ Na Počítač
Video: Сиреноголовые в реальной жизни играют на детской площадке. Картун кэт против сиреноголовых 2024, Smieť
Anonim

Ak chcete získať klienta ICQ vo svojom počítači, stačí si stiahnuť inštalačný program z ľubovoľného zdroja na internete. Stojí za zmienku, že musíte vykonať niekoľko konkrétnych akcií, aby ste vylúčili možnosť vírusu infikujúceho váš počítač v dôsledku stiahnutia aplikácie.

Ako hodiť ICQ na počítač
Ako hodiť ICQ na počítač

Nevyhnutné

Počítač, prístup na internet

Inštrukcie

Krok 1

Pripojte počítač k internetu a otvorte hlavnú stránku ľubovoľného vyhľadávacieho nástroja. Tu musíte do príslušného poľa služby zadať požiadavku „stiahnuť do počítača icq“. Vyhľadávač vám poskytne veľa zdrojov, kde si môžete stiahnuť inštalačný program ICQ do vášho počítača. Po stiahnutí programu musíte skontrolovať, či neobsahuje škodlivé skripty.

Krok 2

Otvorte priečinok, do ktorého ste predtým stiahli inštalátor programu. Kliknite pravým tlačidlom myši na inštalačný program a potom vyberte funkciu kontroly vírusov v súbore (táto funkcia je viditeľná, ak je v počítači nainštalovaný antivírusový softvér). Ak antivírus v aplikácii nezistí žiadne hrozby pre váš počítač, môžete použiť stiahnutú aplikáciu. Ak chcete do počítača nainštalovať ICQ, musíte postupovať podľa týchto krokov.

Krok 3

Presuňte kurzor myši na ikonu stiahnutého inštalátora a dvakrát na ňu kliknite ľavým tlačidlom. Po chvíli sa na pracovnej ploche zobrazí inštalačné okno ICQ. Tu musíte určiť správnu cestu pre inštaláciu programu (tento parameter môžete nechať nezmenený). Aj v tejto fáze inštalácie môžete zmeniť nastavenia týkajúce sa integrácie dodatočného softvéru pre internetový prehliadač, ako aj zmeny v ňom. Po nastavení potrebných parametrov kliknite na tlačidlo „Inštalovať“. Po niekoľkých minútach môžete nainštalovaný program použiť. K tomu stačí zadať pomocou osobných údajov používateľa (prihlasovacie meno a heslo).

Odporúča: