Ako Chrániť Poštu

Obsah:

Ako Chrániť Poštu
Ako Chrániť Poštu

Video: Ako Chrániť Poštu

Video: Ako Chrániť Poštu
Video: Влада А4 убил Картун ДОГ (мультяшный пёс) Картун КЭТ добрый! 2024, Smieť
Anonim

Ochrana vášho e-mailového účtu pred hacknutím je prioritnou úlohou každého aktívneho používateľa internetu. Ak totiž niekto prenikne do vašej pošty, potom bude mať okamžite príležitosť dostať sa do všetkých vašich účtov na internete. Potom bude poškodenie z tohto útoku obrovské. Dbajte preto na ochranu svojej poštovej schránky. Nie je to také ťažké, hlavné je dodržiavať určité pravidlá.

Ako chrániť poštu
Ako chrániť poštu

Inštrukcie

Krok 1

Vaše heslo je najdôležitejšou bariérou proti útokom hackerov. Musí pozostávať z najmenej ôsmich alebo desiatich znakov rôznych typov, t.j. od veľkých a malých písmen, čísel a iných znakov. Tiež by to nemalo nejako súvisieť s vašim životom, inak sa hackerova úloha výrazne zjednoduší.

Krok 2

Nikdy neodpovedajte na e-maily, ktoré od vás požadujú heslo, pretože toto je veľmi populárny spôsob, ako získať heslo. Je obzvlášť nebezpečný pre tých, ktorí používajú rovnaké alebo mierne odlišné heslá v rôznych službách.

Krok 3

Pri odchode z pošty nezabudnite kliknúť na tlačidlo „Skončiť“a hacker potom nebude môcť ukradnúť súbory cookie, pomocou ktorých sa môže dostať do vašej poštovej schránky.

Krok 4

Na vytvorenie virtuálnej poštovej schránky používajte iba známe a dôveryhodné poštové služby, ktoré pravidelne aktualizujú svoje služby, a tým zlepšujú ochranu. Najlepšie služby sú gmail.com, mail.yandex.ru, mail.ru a yahoo.com.

Krok 5

Pred stiahnutím súboru ponúkaného v liste alebo po kliknutí na odkaz sa vždy uistite, že ho určite potrebujete. Nikto vám nemôže zaručiť úplnú ochranu.

Odporúča: