Ako Získať Krátke číslo ICQ

Obsah:

Ako Získať Krátke číslo ICQ
Ako Získať Krátke číslo ICQ

Video: Ako Získať Krátke číslo ICQ

Video: Ako Získať Krátke číslo ICQ
Video: СТАРАЯ,ДОБРАЯ АСЬКА/ICQ. КУДА ПРОПАЛА? Краткая история. 2024, Marec
Anonim

Pre komunikáciu v systéme ICQ musíte byť v ňom zaregistrovaní, to znamená, že musíte mať osobné číslo a heslo. Počet môže pozostávať z rôzneho počtu znakov. Deväťmiestne čísla sú spravidla prideľované s bezplatnou registráciou. Musia sa však kúpiť krátke šesťciferné čísla.

Ako získať krátke číslo ICQ
Ako získať krátke číslo ICQ

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr stojí za zváženie bezplatná metóda registrácie (pretože je spoľahlivejšia a zaručuje používateľovi bezpečnosť jeho osobných údajov). Predajcovia čísel icq za to ale nenesú žiadnu zodpovednosť. Takže otvorte oficiálnu webovú stránku programu - https://www.icq.com/ru. Na hlavnej stránke, respektíve v jej pravom rohu, sa nachádza stĺpec „Registrácia v ICQ“. Kliknutím na ňu prejdete k vyplneniu dotazníka. Vyplňte všetky požadované údaje: meno, priezvisko, pohlavie, dátum narodenia a e-mailová adresa. Vytvorte a zadajte heslo. Potom kliknite na tlačidlo „Registrovať“.

Krok 2

Šesťciferné čísla sú populárnejšie, pretože si ich pamätajú oveľa ľahšie a vyzerajú lepšie. Ak však chcete získať krátke číslo ICQ, musíte zaplatiť. Údaje si môžete kúpiť v ktoromkoľvek z online obchodov, ktoré ich predávajú. Pri kontakte s takýmito organizáciami však existuje veľké riziko, že budú zvedení. Nie všetky vám po prevode prostriedkov na ich účet dajú číslo s heslom.

Krok 3

Upozorňujeme, že metóda popísaná v druhom kroku nie je hlavná. Môžete tiež získať číslo, ak sa zúčastňujete rôznych kvízov, lotérií alebo stávok. Majitelia niektorých stránok pomerne často umiestňujú reklamy na nejaký druh akcie. Pri návšteve internetových zdrojov sa teda pozrite na to, čo sa zobrazuje na banneroch alebo vyskakovacích oknách.

Odporúča: