Ako Vypnúť Internet Na IPhone

Obsah:

Ako Vypnúť Internet Na IPhone
Ako Vypnúť Internet Na IPhone

Video: Ako Vypnúť Internet Na IPhone

Video: Ako Vypnúť Internet Na IPhone
Video: Подключение iPhone к сети Wi-Fi 2024, Smieť
Anonim

High-tech zariadenie ako iPhone je ťažké si predstaviť bez internetu. Avšak v záujme šetrenia prenosu mnohí používatelia radšej zakážu pripojenie telefónu k internetu. V tejto pomôcke existuje niekoľko možností vypnutia internetu.

Ako vypnúť internet na iPhone
Ako vypnúť internet na iPhone

Inštrukcie

Krok 1

Zvyčajne túžba vypnúť internet vzniká po detekcii pravidelného prístupu rôznych aplikácií do siete pomocou oznámení Push. Zámerne nepoužívate internet a iPhone premrhá vašu komunikáciu sám. Ak je tento problém problém, môžete jednoducho vypnúť push notifikácie, čím zabránite tomu, aby sa nainštalované aplikácie dostali online bez vášho vedomia.

Krok 2

Ak to chcete urobiť, otvorte „Nastavenia“, prejdite do časti „Upozornenia“a prepnite prepínač do polohy „0“. Vylúčite teda akýkoľvek prístup aplikácií na internet bez vašej účasti.

Krok 3

Ak vypnutie push oznámení nestačí, môžete úplne obmedziť schopnosť svojho telefónu byť online. Otvorte „Nastavenia“, prejdite najskôr do sekcie „Všeobecné“, potom na „Sieť“a prepnite prepínače položiek „Povoliť 3G“a „Mobilné dáta“do polohy „0“. Potom nebude mať iPhone prístup k internetu prostredníctvom GPRS a 3G.

Krok 4

Ak potrebujete obmedziť schopnosť iPhonu pripájať sa na internet prostredníctvom bezdrôtovej siete, otvorte „Nastavenia“, prejdite do sekcie Wi-Fi a prepnite prepínač položky Wi-Fi do polohy „0“. Potom bude prístup na internet cez iPhone úplne zablokovaný.

Odporúča: