Ako Zakázať Prístup Na Internet

Obsah:

Ako Zakázať Prístup Na Internet
Ako Zakázať Prístup Na Internet

Video: Ako Zakázať Prístup Na Internet

Video: Ako Zakázať Prístup Na Internet
Video: Каха Серго 2024, Smieť
Anonim

Internet je globálna počítačová sieť, ktorá poskytuje prístup k špecializovaným informačným serverom a k výmene informácií medzi počítačmi, čo umožňuje využívať e-mailové služby. Je to obrovský svet so svojimi novými zákonmi. Má všetko, čo je v skutočnom svete: obchod, obchod, reklama, peniaze alebo dokonca kriminalita. Preto potrebujete vedieť, ako zakázať prístup na internet.

Ako zakázať prístup na internet
Ako zakázať prístup na internet

Inštrukcie

Krok 1

Existujú dva najbežnejšie spôsoby. Prvým je úplný zákaz internetu, aby počítač nemal vôbec prístup k sieti. Po druhé, ak ten istý počítač používa viac ľudí a nie každý by mal mať obmedzenie, môžete obmedziť jedného z používateľov. Ak chcete zakázať internet, musíte určiť, aký účel sledujete.

Prvá metóda je najpohodlnejšia, ak iba používate počítač a nechcete, aby ktokoľvek používal internet vo vašej neprítomnosti. Za týmto účelom môžete nastaviť heslo pre prístup na internet. Spustite program Internet Explorer. V ponuke „Nástroje“kliknite na riadok „Možnosti Internetu“.

Krok 2

V tomto okne vyberte kartu „Obsah“, v riadku „Obmedzenie prístupu“kliknite na ukazovateľ „Povoliť“.

Krok 3

Ďalej vyberte kartu „Všeobecné“a kliknite na „Vytvoriť heslo“. Zadajte svoje heslo. Môže obsahovať veľké písmená, ruštinu, latinku, číslice a interpunkčné znamienka. Zadajte tiež radu, ktorá vám pomôže zapamätať si heslo, ale zabráni ostatným uhádnuť ho.

Krok 4

Ak zvolíte druhú metódu - čiastočné obmedzenie prístupu na internet, použite komplexné programy ochrany, napríklad „Kaspersky Internet Security“. Všetky moderné bezpečnostné systémy majú integrovanú funkciu rodičovskej kontroly, ktorá vám umožňuje obmedziť alebo úplne zakázať prístup na internet. Aby ste mohli používať túto funkciu, musíte si do počítača nainštalovať jeden z týchto programov.

Odporúča: