Ako Odmietnuť Prístup K Internetovým Aplikáciám

Obsah:

Ako Odmietnuť Prístup K Internetovým Aplikáciám
Ako Odmietnuť Prístup K Internetovým Aplikáciám

Video: Ako Odmietnuť Prístup K Internetovým Aplikáciám

Video: Ako Odmietnuť Prístup K Internetovým Aplikáciám
Video: Block or Allow Applications Accessing Internet in Windows 10 Firewall 2024, Apríl
Anonim

Ak váš počítač môžu používať na iné účely, napríklad malé deti, musíte obmedziť prístup na internet vrátane internetových aplikácií. Najjednoduchšou cestou z tejto situácie je použitie antivírusu KIS (Kaspersky Internet Security). Chráni pred útokmi na porty PC a nedovolí ostatným používateľom používať internet v čase vašej neprítomnosti a pri niektorých programoch zablokuje prístup k sieti.

Ako odmietnuť prístup k internetovým aplikáciám
Ako odmietnuť prístup k internetovým aplikáciám

Inštrukcie

Krok 1

Stojí za zmienku, že schopnosť používať počítač vo vašej neprítomnosti nie je jediným problémom, ktorý je možné vyriešiť blokovaním prístupu na internet. Bez vášho vedomia môžu niektoré programy automaticky pristupovať k sieti, čo zvyšuje spotrebu prenosu a tiež spomaľuje rýchlosť pripojenia.

Krok 2

Ak chcete zatvoriť prístup na internet, najskôr otvorte KIS. V pravej hornej časti okna programu nájdete odkaz, ktorý vás presmeruje na položku „Nastavenia“.

Krok 3

Pozrite sa na ľavý panel okna, ktoré sa otvorí - tam potrebujete položku „Ochrana“. Potom vstúpte do sekcie „Firewall“. Na pravej table potom začiarknite políčko vedľa položky ponuky „Povoliť“- „Brána firewall“. Kliknite na tlačidlo „Nastavenia“.

Krok 4

Zobrazí sa okno „Firewall“. V ňom vyberte kartu „Pravidlá filtrovania“. Otvorí sa zoznam programov, kde musíte vybrať ten, ktorého prístup na internet chcete zavrieť. Po výbere programu kliknite na tlačidlo „Pridať“pod zoznamom.

Krok 5

V okne „Pravidlo siete“prejdite do skupiny s názvom „Akcie“, potom vyberte možnosť „Blokovať“a v zozname „Sieťová služba“vyberte položku, ktorej názov znie ako prehliadanie webu. Potom kliknite na OK.

Krok 6

Ďalej v okne „Firewall“vyberte kartu „Pravidlá filtrovania“. Pod programom, ktorý ste vybrali skôr, sa zobrazí nápis „Odmietnuť“. Tu musíte kliknúť na tlačidlo OK.

Krok 7

Potom v okne zmeny nastavení znova kliknite na OK. Potom vybraný program nebude mať prístup k internetu. Prístup k nej pre ňu bude uzavretý.

Odporúča: