Ako Zarobiť Peniaze Vytváraním Blogov

Obsah:

Ako Zarobiť Peniaze Vytváraním Blogov
Ako Zarobiť Peniaze Vytváraním Blogov

Video: Ako Zarobiť Peniaze Vytváraním Blogov

Video: Ako Zarobiť Peniaze Vytváraním Blogov
Video: Ako zarobiť Peniaze Online ? Ľahko ! 2024, Apríl
Anonim

Spočiatku boli blogy vytvárané ako online denníky ako akýsi priestor na sebavyjadrenie ľudí, ktorí majú buď problémy so skutočnou komunikáciou, alebo jej táto komunikácia jednoducho nestačí. Postupom času si však blogy získali takú obľubu, že mať blog sa stalo nielen módnym, ale aj výnosným. Niekoľko pokynov vám pomôže použiť vlastný internetový blog na dosiahnutie udržateľného finančného zdravia.

Ako zarobiť peniaze vytváraním blogov
Ako zarobiť peniaze vytváraním blogov

Inštrukcie

Krok 1

Používajte pridružené programy. Nájdite na internete stránky, ktoré by s vami boli šťastné.

Krok 2

Zaregistrujte sa, získajte jedinečný odkaz a uverejnite ho na svojom blogu. Platba za vašu službu bude závisieť od počtu ľudí, ktorí pomocou odkazu prešli na web partnera.

Krok 3

Zorganizujte predaj reklám na svojom blogu. Poskytnite informácie o možnom umiestnení niekoho reklamy na váš blog. Toto by malo zaujímať inzerentov.

Krok 4

Umiestnite odkazy do príspevkov registráciou na stránkach J2J.ru alebo Blogun a nájdite inzerentov, ktorí vám za odkazy na konci príspevkov zaplatia.

Krok 5

Umiestnite kontextové reklamy. Pomocou návrhov vyhľadávacích nástrojov Google, Yandex, Webalta, Begun umiestnite na svoj blog kontextové reklamy. Peniaze môžete získať kliknutím na odkazy vo svojom blogu.

Krok 6

Predávajte textové odkazy prostredníctvom automatizovaných systémov. Registráciou v automatických systémoch Sape alebo Xap získate peniaze za umiestnenie sponzorovaných odkazov na stránky vášho blogu.

Krok 7

Píšte články na mieru. Za pochvalné články o produktoch a službách je inzerent ochotný vyčleniť až 10 dolárov za 1 000 znakov. Mám to odmietnuť?

Krok 8

Pamätajte, že čím viac návštevníkov vášho blogu, tým viac peňazí môžete zarobiť. Udržujte svoj blog zaujímavý vďaka zmysluplným a jedinečným článkom. V komentároch k článkom s podobnými témami na stránkach iných ľudí pravidelne zanechávajte odkazy na váš blog.

Odporúča: