Ako Vyrobiť Počítadlo Zásahov

Obsah:

Ako Vyrobiť Počítadlo Zásahov
Ako Vyrobiť Počítadlo Zásahov

Video: Ako Vyrobiť Počítadlo Zásahov

Video: Ako Vyrobiť Počítadlo Zásahov
Video: Ошибки в сантехнике. Вводной узел в квартиру. 2024, Smieť
Anonim

Nástroje poskytované rôznymi zdrojmi vyhľadávania umožňujú nielen indexovanie stránok na vyhľadávanie inými používateľmi, ale aj vedenie záznamov o týchto návštevách, ako aj dodatočné počítanie priamych odkazov na zdroj a jeho hodnotenie. Existuje nespočetné množstvo foriem a typov takýchto počítadiel.

Ako vyrobiť počítadlo zásahov
Ako vyrobiť počítadlo zásahov

Inštrukcie

Krok 1

Prvý pult, o ktorom sa bude diskutovať, sa zaoberá iba číslovaním návštev. Jeho kód:

… Vložte značky do príspevku na webe v režime úprav HTML. Keď vložíte značky v režime vizuálneho editora, nebudú prevedené na počítadlo. Pred kódom je prijateľná fráza ako: „Táto stránka bola navštívená“a za ňou „osoba“. Kód zobrazuje iba čísla, takéto dešifrovanie nebude zbytočné.

Krok 2

Druhé počítadlo, alebo lepšie povedané druhá séria počítadiel, poskytuje zdroj Yandex. Pred začatím používania indexujte web na stránke, ktorej odkaz je uvedený v článku. Po nejakom čase po zadaní adresy a potvrdení výberu skontrolujte indexovateľnosť vášho zdroja zadaním jeho názvu do vyhľadávacieho nástroja. Ak sa zobrazí prvá stránka, je všetko v poriadku. Potom prejdite na stránku s hodnotením blogu a zadajte adresu svojho zdroja. Keď vás systém presmeruje na riadok, kde sa nachádza váš blog, nad menom bude odkaz s textom: „získať tlačidlá pre blogerov“. Kliknite na ňu.

Krok 3

Prispôsobte vzhľad a účel tlačidla: sledovanie prenosu, sledovanie odkazov alebo sledovanie hodnotení. Začiarknite políčko vedľa požadovaného dizajnu tlačidla. HTML kód sa objaví v poli pod tlačidlami. Skopírujte ho a prilepte na hlavnú stránku zdroja alebo kdekoľvek inde. Prilepiť môžete iba v režime HTML, aby sa kód skonvertoval na vhodný objekt.

Odporúča: