Ako Zmeniť Meno Na Vkontakte

Obsah:

Ako Zmeniť Meno Na Vkontakte
Ako Zmeniť Meno Na Vkontakte
Anonim

Vkontakte je jednou z najpopulárnejších sociálnych sietí v Rusku. Jeho rozhranie je trochu ako Facebook. K dispozícii je tiež spravodajský kanál, fotografie môžete sprístupniť iba niektorým používateľom atď.

Ako zmeniť meno na Vkontakte
Ako zmeniť meno na Vkontakte

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete zmeniť meno na sociálnej sieti Vkontakte, otvorte web a v požadovanom okne zadajte svoje vlastné používateľské meno a heslo. Prihlásenie do Vkontakte - e-mailová adresa. Heslo si zvolíte sami. Ak si to nepamätáte, kliknite na tlačidlo „Obnoviť heslo“. Do telefónu dostanete nový kód (ak je „prepojený“s vaším profilom) alebo na e-mailovú adresu. Musí byť zadané na hlavnej stránke webu spolu s prihlásením. Potom môžete zmeniť heslo na iné. Šifra musí obsahovať ruské alebo latinské písmená, čísla a tiež sa musí líšiť od predchádzajúceho hesla.

Krok 2

Po otvorení profilu vyhľadajte odkaz „Moja stránka“. Nachádza sa v ponuke hore, vľavo. Vedľa bude tlačidlo „Upraviť“. Presuňte kurzor nad ňu a stlačte ľavé tlačidlo počítačovej myši. Pred vami sa otvorí štítok s údajmi. Obsahuje meno, priezvisko, pohlavie, rodinný stav, dátum narodenia, rodné mesto, príbuzných atď.

Krok 3

Do prvých riadkov zadajte svoje nové meno a priezvisko. Môžete písať iba ruskými písmenami. Stránka neakceptuje latinskú abecedu. Môžete zadať iba meno, namiesto priezviska zadaním pseudonymu. Alebo si vymysli zaujímavú prezývku.

Krok 4

Okrem mena na karte „Upraviť“môžete zmeniť zloženie rodiny zadaním manželiek, manželov, detí, pridaním kontaktov - telefón, e-mail, web. Môžete tiež vyplniť stránky „Záujmy“, ktoré popisujú vaše hobby, „Vzdelávanie“- s uvedením čísla školy a ústavu (takto vás môžu nájsť spolužiaci a spolužiaci), „Kariéra“, „Služba“a „Pozícia“. Čím viac informácií o sebe zanecháte, tým ľahšie vás starí priatelia nájdu. A pomôže pri komunikácii s novými. Okamžite dávate najavo, čo vás zaujíma a čo nie, odfiltruje nepotrebných ľudí.

Odporúča: