Ako Si Zmeniť Meno V Službe Mail

Obsah:

Ako Si Zmeniť Meno V Službe Mail
Ako Si Zmeniť Meno V Službe Mail

Video: Ako Si Zmeniť Meno V Službe Mail

Video: Ako Si Zmeniť Meno V Službe Mail
Video: [Tutorial1] Ako si zmenit Google pozadie By RastoTV 2024, Smieť
Anonim

Komunikácia na sociálnych sieťach sa dnes stáva najpopulárnejšou. Hľadajte spolužiakov, vymieňajte si fotografie, dojmy, príbehy a udalosti zo života. V poslednej dobe naberá na obrátkach „virtuálny život“. Ako však môžete zmeniť svoje profilové informácie v dôsledku zmeny priezviska alebo rodinného stavu? Ukazuje sa, že to môže trvať iba pár minút.

Ako si zmeniť meno v službe Mail
Ako si zmeniť meno v službe Mail

Je to nevyhnutné

prihlasovacie meno a heslo vášho účtu Mail.ru

Inštrukcie

Krok 1

Pomocou poštovej služby z Mail.ru a možnosti komunikácie „Môj svet“môžete určiť ďalšie registračné údaje, ktoré sa líšia od údajov z pasu. Ak osoba nechce, aby ostatní používatelia sociálnej siete „Môj svet“nepoznali svoje skutočné mená, používateľa, zmení ich v nastaveniach svojej stránky.

Svoje meno alebo priezvisko môžete zmeniť priamo na stránke „Môj svet“, a to nasledovne: zadajte užívateľský profil a vykonajte zmeny vo svojich osobných údajoch.

Ak to chcete urobiť, otvorte stránku „Môj svet“(https://my.mail.ru) a zadajte svoje používateľské meno a heslo, ktoré ste zadali pri registrácii svojej poštovej schránky v systéme Mail.ru. Kliknite na tlačidlo OK. Vaša stránka sa načíta. V ľavom hornom rohu sa nachádza zoznam základných príkazov, ktoré sú dostupné každému používateľovi: „Moja stránka“, „Priatelia“, „Správy“atď. Predposledným prvkom bude „Dotazník“. To je to, čo potrebujeme

Ako si zmeniť meno v službe Mail
Ako si zmeniť meno v službe Mail

Krok 2

Kliknite na „Profil“, otvorí sa stránka na zmenu vašich údajov. Na tejto stránke môžete v službe „Môj svet“zmeniť nielen svoje priezvisko a meno, ale aj svoju prezývku. Vykonajte potrebné zmeny vo svojich údajoch, kliknite na tlačidlo „Uložiť“.

Ako si zmeniť meno v službe Mail
Ako si zmeniť meno v službe Mail

Krok 3

Môžete tiež vykonať zmeny v údajoch uložených vo vašej poštovej schránke. Tieto údaje sa zobrazujú pri odosielaní listu, t.j. osoba, ktorá dostane váš list, bude môcť vidieť, od koho je tento list a z ktorej e-mailovej adresy bol odoslaný. Ak chcete tieto údaje zmeniť, v projekte Môj svet kliknite na prvú kartu v hornej časti okna Pošta. V okne, ktoré sa otvorí, kliknite na „Nastavenia“(pravý horný roh) - „Osobné údaje“. Tu tiež môžete zmeniť nielen meno a priezvisko, ale aj prezývku. Ak chcete uložiť zmenené údaje, zadajte svoje e-mailové heslo do poľa „Aktuálne heslo“a kliknite na „Uložiť“.

Odporúča: