Ako Zmeniť ID Na Vkontakte

Obsah:

Ako Zmeniť ID Na Vkontakte
Ako Zmeniť ID Na Vkontakte

Video: Ako Zmeniť ID Na Vkontakte

Video: Ako Zmeniť ID Na Vkontakte
Video: Как Изменить id - Адрес Своей Страницы в Вконтакте 2024, Smieť
Anonim

Známa sociálna sieť VKontakte nedávno predstavila možnosť používateľom nezávisle meniť svoju identifikačnú adresu. Táto funkcia je k dispozícii pre správcov verejnej správy a komunít, vytvorených udalostí a pre vlastnú domovskú stránku.

Ako zmeniť ID na Vkontakte
Ako zmeniť ID na Vkontakte

Inštrukcie

Krok 1

Vyberte názov adresy svojej osobnej stránky alebo komunity VKontakte. Pamätajte, že dané ID sa stane vašim identifikátorom pre ostatných používateľov. Preto je dôležité správne zvoliť správny názov adresy. Napríklad, ak ste osobou z obchodnej komunity, je lepšie v priezvisku uviesť svoje meno a priezvisko, Konfetka a superman pravdepodobne nebudú vhodné.

Krok 2

Ak chcete zmeniť svoj identifikátor VKontakte pre svoj profil, najskôr sa prihláste do svojho účtu alebo v zozname na ľavej strane stránky vyberte možnosť „Moje nastavenia“. Na karte „Všeobecné“posuňte kolieskom myši trochu nadol a nájdite tu riadok „Adresa vašej stránky“.

Krok 3

Do príslušného poľa zadajte požadovanú adresu. Pred odstránením aktuálnej adresy, ktorá obsahuje iba čísla. Po dokončení týchto krokov kliknite na tlačidlo „Zmeniť adresu“. Ak už vybratá adresa existuje, VKontakte vás na to upozorní a požiada vás, aby ste vybrali inú možnosť.

Krok 4

Tí, ktorí chcú zmeniť ID svojej skupiny alebo schôdzky, musíte prejsť na hlavnú stránku komunity a kliknúť na položku „Správa stránok“. Na karte „Informácie“vyberte „Adresa stránky“a zadajte požadované meno. Nezabudnite uložiť výsledok.

Odporúča: