Ako Môžem Vytvoriť E-mail Na Svojej Vlastnej Doméne?

Ako Môžem Vytvoriť E-mail Na Svojej Vlastnej Doméne?
Ako Môžem Vytvoriť E-mail Na Svojej Vlastnej Doméne?

Video: Ako Môžem Vytvoriť E-mail Na Svojej Vlastnej Doméne?

Video: Ako Môžem Vytvoriť E-mail Na Svojej Vlastnej Doméne?
Video: Ako si vytvoriť vlastnú web stránku za menej ako 20 minúť 2024, Smieť
Anonim

V súčasnosti je veľa majiteľov e-mailových schránok. Ale len málo z nich má e-mail na svojej vlastnej doméne. Medzitým je to dobrý spôsob, ako dať vyniknúť svojej osobe. Je to prestížne; ak máte veľkú rodinu, môžete vytvoriť adresy pre každého v jeho vlastnej rodinnej doméne.

Ako môžem vytvoriť e-mail na svojej vlastnej doméne?
Ako môžem vytvoriť e-mail na svojej vlastnej doméne?

Ak máte svoju vlastnú doménu, môžete na nej organizovať e-maily. To znamená, že ak na internete vlastníte názov site.ru, môže e-mail vyzerať napríklad takto: [email protected], [email protected] atď.

Upozorňujeme, že vo všetkých službách na vytváranie e-mailov na vlastnej doméne musíte mať prístup do ovládacieho panela domény, pretože tam budete musieť vykonať malé zmeny.

Ako vytvárate e-mailové schránky tohto druhu? Najskôr musíte nájsť službu, ktorá poskytuje takúto príležitosť. Dnes v týchto službách môžete vytvárať e-maily na svojej vlastnej doméne.

1. Yandex. Potrebná sekcia sa nachádza na adrese https://pdd.yandex.ru. Kliknite na odkaz „Pripojiť doménu“; na stránke, ktorá sa otvorí, zadajte názov svojej domény a postupujte podľa pokynov.

2. Mail.ru. Služba, ktorá vám umožňuje vytvárať e-maily vo vašej vlastnej doméne, sa nachádza na adrese https://biz.mail.ru. Na stránke musíte zadať názov svojej domény a kliknúť na tlačidlo „Pripojiť“. Ďalším krokom je overenie vášho vlastníctva zadaného názvu domény. Môžete to urobiť jedným z nasledujúcich spôsobov:

1) Vytvorením záznamu TXT v ovládacom paneli domény

2) Nahraním html súboru so špecifickým názvom a špecifickým obsahom do koreňového adresára vášho webu. Názov súboru aj jeho obsah vám spoločnosť Mail. Ru už poskytuje

3) Pridaním konkrétnej metaznačky na konkrétne miesto (pred záverečnú značku).

Upozorňujeme, že druhý a tretí spôsob môžete použiť, iba ak máte funkčný web v doméne, ku ktorej sa pripájate.

Ak je reg.ru registrátorom vašej domény, môžete použiť štvrtú metódu zadaním svojho používateľského mena a hesla z ovládacieho panela domény do určitých polí.

Tieto služby sú pre používateľov úplne zadarmo. Je potrebné mať na pamäti, že na vytvorenie poštovej schránky na svojej doméne pomocou týchto služieb už musíte mať poštovú schránku na adrese yandex.ru alebo mail.ru. Ak tieto poštové schránky odstránite, nebudete sa môcť prihlásiť do rozhrania na správu poštových schránok vo svojej vlastnej doméne.

Odporúča: