Ako Skontrolovať, či Váš Počítač Neobsahuje Vírusy Z Internetu

Obsah:

Ako Skontrolovať, či Váš Počítač Neobsahuje Vírusy Z Internetu
Ako Skontrolovať, či Váš Počítač Neobsahuje Vírusy Z Internetu

Video: Ako Skontrolovať, či Váš Počítač Neobsahuje Vírusy Z Internetu

Video: Ako Skontrolovať, či Váš Počítač Neobsahuje Vírusy Z Internetu
Video: ✔ Ako odstrániť vírusy z PC // SK 2024, Apríl
Anonim

Nájsť majiteľa PC, ktorý nie je bežným návštevníkom internetu, je takmer nemožné. V súlade s tým rastie potreba chrániť váš počítač pred vírusmi, spywarom a inými škodlivými programami, ktoré sa do vášho počítača dostanú cez internet a e-mail. Je na vás, aby ste sa rozhodli, ktorý spôsob si vyberiete - virtuálnu kontrolu alebo „fyzickú“inštaláciu antivírusu do vášho PC. Poďme diskutovať o najpohodlnejšej a najjednoduchšej metóde ochrany - inštalácii antivírusu do vášho počítača.

Bezplatný antivírus ochráni váš počítač
Bezplatný antivírus ochráni váš počítač

Je to nevyhnutné

Ak chcete blokovať škodlivé programy a zabrániť im v poškodení vášho počítača, potrebujete avast

Inštrukcie

Krok 1

Online www.avast.ru vyplňte registračný formulár. Formulár je smiešne jednoduchý a jeho vyplnenie bude trvať minútu. Po vyplnení kliknite na tlačidlo „Odoslať formulár“

Krok 2

Program vám ponúkne získanie avastu! Súhlaste s tým - v takom prípade vám antivírus nebude slúžiť šesťdesiat ukážkových dní, ale celých 14 mesiacov.

Krok 3

Ak chcete získať kľúč, musíte na rovnakom webe prejsť do podponuky „Zaregistrovať sa a získať kľúč pre vydanie Home“.

Krok 4

Pri vypĺňaní registračného formulára na získanie kľúča dvakrát zadajte svoju e-mailovú adresu. Je dôležité, aby vaša e-mailová schránka fungovala stabilne.

Krok 5

Prejdite na svoj e-mail - dostanete špeciálny list s predmetom Avast! Registrácia. Tento list bude obsahovať licenčný kľúč pre váš antivírus.

Krok 6

Vráťte sa na webovú stránku avast !, choďte do ponuky Stiahnutie a na stránku avast! 4 Domáce vydanie “.

Krok 7

Kliknite na tlačidlo „Spustiť“alebo uložte inštalačný súbor do počítača - robte, ako chcete. Inštalácia antivírusu je veľmi jednoduchá.

Krok 8

Reštartujte počítač. Na monitore pred vami sa objaví okno avast !, v ktorom musíte zadať licenčný kľúč. Kliknite pravým tlačidlom myši na ikonu avast !, vyberte podponuku „O avast!“, Kliknite na tlačidlo „Licenčný kľúč“a zadajte kľúč, ktorý ste dostali v liste. Avast! začal chrániť váš počítač.

Odporúča: