Ako Odstrániť účet Gmail

Obsah:

Ako Odstrániť účet Gmail
Ako Odstrániť účet Gmail

Video: Ako Odstrániť účet Gmail

Video: Ako Odstrániť účet Gmail
Video: Jak smazat GMAIL účet - návod 2024, Apríl
Anonim

Odstránenie poštovej schránky služby Gmail sa dá vykonať pomocou tejto služby. Po dokončení postupu odstránenia vymažete všetky písmená uložené vo vašom účte. Ak si prajete, môžete svoje užívateľské meno po chvíli obnoviť pomocou príslušných funkcií zdroja.

Ako odstrániť účet Gmail
Ako odstrániť účet Gmail

Inštrukcie

Krok 1

Ak sa rozhodnete svoj účet Gmail odstrániť, využite možnosti ponúkané v službe. Pomocou prehliadača nainštalovaného v systéme prejdite na adresu accounts.google.com.

Krok 2

Do polí, ktoré sa zobrazia na stránke, zadajte svoje používateľské meno a heslo, ktoré používate na prístup do svojho účtu Gmail. Po úspešnom prihlásení použite odkaz Správa údajov v hornej časti stránky, ktorá sa zobrazí.

Krok 3

V novej sekcii vyberte možnosť „Odstrániť služby“. Potvrďte odstránenie svojho účtu kliknutím na odkaz „Natrvalo odstrániť službu Gmail“. Po dokončení operácie sa na obrazovke zobrazí príslušné upozornenie.

Krok 4

Ak sa nemôžete prihlásiť do svojho účtu a odstrániť ho, použite možnosť obnovenia hesla. Po zadaní odpovedí na otázky, ktoré ste uviedli pri registrácii účtu, sa zobrazí výzva na odoslanie podrobností o vašom účte na záložný e-mail.

Krok 5

Ak chcete dokončiť odstránenie všetkých nastavení služby, odstráňte súbory cookie uložené v prehliadači Google Chrome, keď ho používate na prístup k správe účtov offline. Do panela s adresou prehliadača zadajte chrome: // settings / cookies a stlačte kláves Enter. Do vyhľadávacieho poľa zadajte dopyt mail.google.com a umiestnite kurzor myši na zodpovedajúce výsledky. Potom kliknutím na ikonu X položku odstráňte.

Krok 6

Ak chcete obnoviť svoj účet, prejdite na stránku obnovenia hesla účtu Google. Všetky údaje uložené na serveri je možné uložiť na krátku dobu, a preto bude šanca na obnovenie nastavení vykonaných skôr v službe Gmail oveľa vyššia, ak sa čo najskôr obrátite na službu obnovenia hesla.

Odporúča: