Ako Deaktivovať Tarifu „Neobmedzený Internet“

Obsah:

Ako Deaktivovať Tarifu „Neobmedzený Internet“
Ako Deaktivovať Tarifu „Neobmedzený Internet“

Video: Ako Deaktivovať Tarifu „Neobmedzený Internet“

Video: Ako Deaktivovať Tarifu „Neobmedzený Internet“
Video: Ukážeme vám, ktorý operátor má najlepšie dáta na Slovensku 2024, Apríl
Anonim

Pripojením „Neobmedzeného internetu“používatelia najčastejšie chcú mať prístup na internet v akomkoľvek množstve a kedykoľvek počas dňa. Za túto službu však musíte platiť mesačne, čo nie je vždy výhodné.

Ako deaktivovať tarifu
Ako deaktivovať tarifu

Inštrukcie

Krok 1

Ak potrebujete vypnúť tarifu „Neobmedzený internet“, vyberte si mobilného operátora. Napríklad ak využívate služby spoločnosti Megafon, použite jednu z dvoch možností odpojenia od internetu. V prvom prípade pošlite SMS správu na číslo 000929, kde napíšte odpojovací kód. Tento kód nájdete na oficiálnej webovej stránke spoločnosti „Megafon“, pre ktorú prejdite na hlavnú stránku a zadajte miesto pobytu.

Krok 2

V druhom prípade zadajte príkaz s číslami a symbolmi, ktorý predtým vybral, ktorý tarifný balík používate, a kliknite na „Volať“. Ak ste si teda predplatili balík „Praktické“, vytočte na telefóne číslo * 753 * 2 * 0 #. Ak používate internetovú službu v rámci balíka „Progresívne“, vytočte na telefóne číslo * 236 * 2 * 0 #. Hneď ako bude vaša požiadavka úspešne dokončená, dostanete správu o deaktivácii tohto balíka internetových služieb.

Krok 3

Pre klientov MTS je neobmedzený internetový tarif deaktivovaný tromi spôsobmi. Vytočte symboly * 252 * 0 # a stlačte tlačidlo „Volať“. Ak je žiadosť úspešne dokončená, dostanete SMS správu o odpojení internetovej služby vo forme SMS. Druhá: Napíš SMS správu s nasledujúcimi číslicami „2520“a odošli ju na 2520. Po chvíli bude „Neobmedzený internet“deaktivovaný. A tretie: Využite možnosti internetového asistenta. Ak to chcete urobiť, otvorte oficiálnu webovú stránku MTS a prejdite do sekcie „Pomoc a servis“. Medzi zobrazenými kartami nájdite „Samoobslužné služby“a kliknite na „Internetový asistent“. Ďalej do prázdneho okna zadajte číslo mobilného telefónu s výnimkou číslice „8“a predtým vygenerované heslo pre prístup na stránku. Po kliknutí na tlačidlo „Prihlásiť sa“postupujte podľa pokynov a po niekoľkých krokoch vypnite nepotrebnú neobmedzenú tarifu.

Odporúča: