Ako Napísať List S Odpoveďou

Obsah:

Ako Napísať List S Odpoveďou
Ako Napísať List S Odpoveďou

Video: Ako Napísať List S Odpoveďou

Video: Ako Napísať List S Odpoveďou
Video: 🐸🌷Бумажные Сюрпризы🐞 НОВИНКА 💐POP IT 🐸МАГАЗИН ~бумажки~ 2024, Apríl
Anonim

E-mail sa stal súčasťou života moderného človeka. E-mail vytvorený na akomkoľvek poštovom prostriedku vám umožňuje prijímať listy, posielať na ne odpovede, krátke a s pridaním rôznych súborov.

Ako napísať list s odpoveďou
Ako napísať list s odpoveďou

Nevyhnutné

registrovaný email

Inštrukcie

Krok 1

Je veľmi ľahké napísať odpoveď odosielateľovi. Ale kvôli tomu musíte nahliadnuť do svojho e-mailového účtu. Ak pre poverenia nepoužívate funkciu automatického ukladania, budete sa musieť najskôr prihlásiť do svojho e-mailu zadaním svojho používateľského mena a hesla do príslušných polí.

Krok 2

Na hlavnej stránke svojej poštovej schránky vpravo nájdite odkaz s označením „Doručená pošta“. Otvorte okno a vyberte písmeno, na ktoré chcete odpovedať. Kliknite na možnosť Čítať. Prijatý list sa zobrazí na nasledujúcej stránke. Môžete na ne odpovedať kliknutím na príslušnú funkciu na hornom paneli vášho e-mailu. Po kliknutí na tlačidlo „Odpovedať“napíšte požadovaný text do tela správy a kliknite na „Odoslať“.

Krok 3

Môžete tiež zvoliť položku „Rýchla odpoveď“na konci listu. Ak potrebujete k listu pridať ďalší súbor (dokument, hudba, obrázok alebo video), kliknite na tlačidlo „Priložiť“. Potom označte umiestnenie dokumentu, ktorý chcete zahrnúť do listu, a kliknite na slová „Otvoriť“. Počkajte, kým sa súbor pripojí, a potom odošlite e-mail. Môžete tiež využiť pokročilé možnosti návrhu písmena výberom vhodného predmetu, písma, farby a ďalších parametrov pre toto písmeno.

Krok 4

Mimochodom, pri tomto spôsobe odpovede na list nebudete musieť dodatočne zadávať adresu príjemcu, pretože automaticky vyplní riadok „Komu“.

Krok 5

Môžete tiež poslať odpoveď vytvorením nového e-mailu. Vykonáte to tak, že na hornom paneli vyberiete možnosť „Napísať“. Potom do riadku „Komu“zadajte e-mailovú adresu príjemcu alebo pridajte jeho e-mail z adresára. Môžete tiež zadať prvé znaky adresy a systém vám poskytne všetky podobné adresy. Musíte si len zvoliť požadovaného používateľa. V stĺpci „Predmet“zadajte informácie o písmene alebo, ak chcete, nechajte toto pole nevyplnené. Potom kliknite na tlačidlo „Odoslať“.

Odporúča: