Ako Napísať List Na E-mailovú Adresu

Obsah:

Ako Napísať List Na E-mailovú Adresu
Ako Napísať List Na E-mailovú Adresu

Video: Ako Napísať List Na E-mailovú Adresu

Video: Ako Napísať List Na E-mailovú Adresu
Video: Влада А4 убил Картун ДОГ (мультяшный пёс) Картун КЭТ добрый! 2024, Smieť
Anonim

V dnešnej dobe poskytuje e-mail dostatok príležitostí na komunikáciu a výmenu informácií. Elektronická schránka už dávno prestala byť luxusom, ale posunula sa do hodnosti potrebných vecí. Každý deň píšeme a čítame e-maily a v našich schránkach je už viac reklamných listov ako televíznych reklám. Pravdou je, že komunikácia prostredníctvom e-mailu nie je vždy efektívna, ak ľudia nedodržiavajú jednoduché pravidlá korešpondencie.

Ako napísať list na e-mailovú adresu
Ako napísať list na e-mailovú adresu

Je to nevyhnutné

počítač pripojený k internetu a nainštalovaný program prehľadávača

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete napísať list, choďte do svojej poštovej schránky a vyberte príkaz „Napísať písmeno“. V rôznych poštových systémoch a programoch môže tento príkaz vyzerať ako „Napísať správu“alebo „Nová správa“. Tento príkaz by sa mal použiť, ak iniciujete komunikáciu. Ak potrebujete niekomu napísať e-mail, prejdite na túto správu a kliknite na tlačidlo „Odpovedať“. Potom sa adresa príjemcu automaticky nahradí a k predmetu sa pridá predpona „Re“.

Krok 2

Nezabudnite vyplniť pole „do“. Do tohto poľa zadajte adresu príjemcu, ktorému chcete napísať list. Buďte opatrní - v e-mailových adresách sa používajú iba latinské písmená a čísla, bez medzier. Viac príjemcov môžete určiť uvedením ich adries oddelených čiarkami. Ak je adresa príjemcu už vo vašom adresári, zadajte jej prvé písmená a systém vás vyzve na zadanie správnej adresy.

Krok 3

Ak potrebujete vytvoriť e-mail pre viacerých príjemcov, vyplňte pole Kópia. Ak potrebujete skryť odosielanie viacerým ľuďom naraz, zadajte ďalšie adresy do poľa Skrytá kópia.

Krok 4

Do príslušného poľa napíšte predmet svojho e-mailu. Toto pole je voliteľné, stále je však lepšie označiť predmet, aby príjemca vedel, o čom je správa, a omylom ju neodstránil a omylom si ju pomýlil. Do ďalšieho poľa napíšte skutočný text svojho listu. Nezabudnite sa pozdraviť - aj keď ide o e-mail, nikto nezrušil základné pravidlá zdvorilosti.

Krok 5

Ak je to potrebné, pripojte súbor k správe tak, že ho vyberiete pomocou tlačidla „Prehľadávať“. Môžete napísať e-mail s napísaním správy a pripojiť k nemu viac súborov naraz, ale e-mailové systémy majú limity veľkosti súborov. V takom prípade je lepšie súbory archivovať. Skontrolujte, či ste vo svojom e-maile uviedli všetko, a kliknite na tlačidlo „Odoslať“.

Odporúča: