Ako Vylúčiť Chyby V ICQ

Obsah:

Ako Vylúčiť Chyby V ICQ
Ako Vylúčiť Chyby V ICQ

Video: Ako Vylúčiť Chyby V ICQ

Video: Ako Vylúčiť Chyby V ICQ
Video: СТАРАЯ,ДОБРАЯ АСЬКА/ICQ. КУДА ПРОПАЛА? Краткая история. 2024, Apríl
Anonim

Program ICQ alebo „ICQ“, ako sa mu hovorí, je jedným z internetových poslov. Pomocou takýchto programov mnoho používateľov komunikuje v sieti. Tento program je možné nainštalovať do počítača aj do telefónu. Ale niekedy sa počas inštalácie vyskytnú nejaké chyby, kvôli ktorým nemusí program fungovať alebo pracuje s neustálymi zlyhaniami. Niektoré chyby môžete opraviť sami.

Ako vylúčiť chyby v ICQ
Ako vylúčiť chyby v ICQ

Nevyhnutné

  • - internet;
  • - informácie o chybách.

Inštrukcie

Krok 1

Chyba 100 je neznáma chyba.

Ak sa zobrazí táto chyba, je to pravdepodobne spôsobené preťažením alebo chybami servera ICQ. Ak chcete vyriešiť túto chybu, po určitom čase sa pripojte k sieti.

Krok 2

Chyba 110 - viac záznamov s rovnakým UIN.

Táto chyba znamená, že opätovný vstup do siete bol zaregistrovaný z vášho používateľského mena. V takom prípade môžete byť prihlásení napríklad z telefónu a pred pripojením z počítača ste na to zabudli. Skontrolujte všetky možné možnosti a pripojte sa za pár minút.

Krok 3

Chyba 111 - neplatné heslo, chyba 112 - neexistujúci UIN. Toto sú podobné chyby, ktoré sa vyskytujú v prípade preklepov alebo nesprávneho zadania používateľského mena a hesla. Buď opatrný.

Krok 4

Chyba 114 - pokusy boli vyčerpané. Táto chyba sa zobrazí, ak sa pokúšate prihlásiť príliš často. Pred opätovným pripojením chvíľu počkajte, všetko by malo fungovať.

Krok 5

Chyba 116 - offline správu sa nepodarilo spracovať.

Táto chyba sa zobrazuje v ICQ nainštalovanom v telefóne. Jimm má obmedzenie na prijímanie veľmi dlhých správ. Preto choďte na ICQ z počítača, prečítajte si túto správu, ukončite program a potom aktivujte ICQ na telefóne. Potom by sa ICQ na telefóne malo bez problémov pripojiť.

Krok 6

Chyba 118 - Server neodpovedá.

Jedna z najčastejších chýb. Zobrazí sa, keď server ICQ dlho nereaguje na požiadavky programu. Ak chcete tento problém vyriešiť, skúste sa pripojiť pomocou servera proxy.

Krok 7

Chyba 120 - Vyskytla sa chyba I / O.

Toto znenie znamená, že váš počítač alebo telefón nemá prístup k internetu. Ak chcete chybu opraviť, skontrolujte nastavenia siete a v prípade nesprávnych hodnôt ich opravte. Ak sú všetky nastavenia správne a počítač alebo telefón je pripojený k internetu, skúste program ICQ odinštalovať a znova nainštalovať.

Odporúča: