Ako Nainštalovať Antivírus Z Internetu

Obsah:

Ako Nainštalovať Antivírus Z Internetu
Ako Nainštalovať Antivírus Z Internetu

Video: Ako Nainštalovať Antivírus Z Internetu

Video: Ako Nainštalovať Antivírus Z Internetu
Video: БЕСПЛАТНЫЙ АНТИВИРУС НАВСЕГДА - КАКОЙ АНТИВИРУС ВЫБРАТЬ - КАК ЗАЩИТИТЬ КОМПЬЮТЕР ОТ ВИРУСОВ 2024, Apríl
Anonim

Ak váš počítač nemá antivírusový softvér, môžete si ho stiahnuť na internete z oficiálnych webových stránok vývojárov. K tomu bude stačiť navštíviť ich domovské stránky.

Ako nainštalovať antivírus z Internetu
Ako nainštalovať antivírus z Internetu

Nevyhnutné

Počítač, prístup na internet

Inštrukcie

Krok 1

Vyhľadajte antivírusový softvér. Dnes je antivírusový softvér k dispozícii na internete v celej jeho rozmanitosti. Doctor Web, Avast, Avira, Kaspersky - taký sortiment len oslní vaše oči. Nemýľte si ho s rušivou reklamou, ale ak chcete skutočne chrániť svoj počítač, bude pre vás najlepšou voľbou aplikácia Kaspersky Anti-Virus.

Krok 2

Prejdite na oficiálnu webovú stránku spoločnosti Kaspersky Lab a potom do časti „Stiahnutie“. V novom okne otvorte stránku Skúšobné verzie a vyberte požadovaný typ antivírusového softvéru. Kliknite na odkaz „Stiahnuť skúšobnú verziu“a počkajte, kým distribúcia dokončí sťahovanie.

Krok 3

Po stiahnutí inštalátora antivírusového softvéru do počítača ho nainštalujte. Vykonáte to spustením odkazu s oprávneniami správcu („vlastnosti súboru“- „spustiť ako“- „správca“). Nainštalujte antivírus do predvoleného priečinka a potom aktivujte skúšobnú verziu prostredníctvom Internetu. Program automaticky stiahne najnovšiu aktualizáciu a pobeží jeden mesiac. Ak chcete antivírus obnoviť po 30 dňoch, musíte si kúpiť licenciu.

Odporúča: