Ako Zmeniť Poštovú Schránku

Obsah:

Ako Zmeniť Poštovú Schránku
Ako Zmeniť Poštovú Schránku

Video: Ako Zmeniť Poštovú Schránku

Video: Ako Zmeniť Poštovú Schránku
Video: Maličkosti, ktorými potešíš ♥ 2024, Smieť
Anonim

Po zmene hlavnej e-mailovej adresy čelí mnoho používateľov problémom so zmenou poštovej schránky v službách, ktoré používajú. Najskôr je to potrebné, aby ste včas dostávali dôležité servisné oznámenia.

Ako zmeniť poštovú schránku
Ako zmeniť poštovú schránku

Nevyhnutné

Nová e-mailová adresa, prístup k osobnému účtu služby

Inštrukcie

Krok 1

Aby bolo možné zmeniť starú e-mailovú adresu v akejkoľvek službe na novú, musí používateľ vykonať niekoľko konkrétnych akcií. Spočiatku sa musíte do služby prihlásiť pomocou svojho používateľského mena a hesla. Po dokončení autorizácie používateľa musíte prejsť do osobných nastavení. Takéto menu zvyčajne vedie k odkazu „Môj účet“, „Môj profil“alebo „Osobný účet“.

Krok 2

Po prihlásení do svojho osobného účtu musíte nájsť ponuku „Zmeniť osobné údaje“. Po presmerovaní používateľa na stránku na zmenu osobných údajov musíte v poli „E-mail“vymazať starú e-mailovú adresu a namiesto nej zadať novú. Na konci operácie musíte všetky zmeny uložiť kliknutím na príslušné tlačidlo. Užívateľ tak bude môcť meniť poštovú schránku.

Krok 3

Niektoré služby pri zmene e-mailovej adresy poskytujú potvrdenie operácie kliknutím na odkaz, ktorý sa pošle na predtým zadanú e-mailovú adresu. Po dokončení všetkých krokov nezabudnite skontrolovať obsah svojich poštových schránok, či neobsahuje novú správu s príslušným obsahom zo služby. Pokiaľ neexistuje potvrdzovací list pošty, znamená to, že služba takúto operáciu neposkytuje a váš e-mail bol zmenený na nový.

Odporúča: