Ako Nainštalovať Aplikáciu Twitter Do Telefónu

Obsah:

Ako Nainštalovať Aplikáciu Twitter Do Telefónu
Ako Nainštalovať Aplikáciu Twitter Do Telefónu

Video: Ako Nainštalovať Aplikáciu Twitter Do Telefónu

Video: Ako Nainštalovať Aplikáciu Twitter Do Telefónu
Video: Ako nainštalovať android auto do telefónu. 2024, Apríl
Anonim

Pomocou Twitteru môžete kedykoľvek zostať v kontakte so svojimi priateľmi, rozprávať im o tom, čo sa deje vo vašom živote, alebo len vyjadriť svoje myšlienky. To je možné vykonať z počítača aj z mobilného telefónu inštaláciou špeciálnej aplikácie.

Ako nainštalovať aplikáciu Twitter do telefónu
Ako nainštalovať aplikáciu Twitter do telefónu

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si aplikáciu do počítača a odošlite ju na mobilný telefón. Môžete to urobiť pomocou synchronizácie dátového kábla. Spravidla je súčasťou dodávanej sady telefónu, inak si ho kúpte od predajcu mobilných sietí. Ak nemáte ovládače, môžete si ich stiahnuť na oficiálnej webovej stránke výrobcu telefónu alebo na ľubovoľnej fanúšikovskej stránke venovanej vášmu telefónu. Nainštalujte ich, potom pripojte telefón k počítaču a uistite sa, že synchronizačný softvér telefón „vidí“. Potom odošlite aplikáciu do mobilu.

Krok 2

Aplikáciu môžete tiež odoslať pomocou adaptéra Bluetooth, ak ho váš mobilný telefón má. Aktivujte vo svojom telefóne viditeľnosť, potom vyhľadajte mobilný telefón v počítači a odošlite doň program. Potvrďte prijatie súboru a potom počkajte na koniec prenosu. Ak máte k dispozícii infračervený port, zapnite ho na telefóne a umiestnite ho vedľa vysielacieho zariadenia pripojeného k počítaču. Odošlite súbor.

Krok 3

Ak máte čítačku kariet a váš telefón podporuje pamäťové karty, použite inú možnosť. Vyberte CP z bunky a vložte ju do čítačky kariet. Skopírujte do nej aplikáciu a potom ju vložte späť do mobilu.

Krok 4

Stiahnite si aplikáciu z webu pomocou zabudovaného prehliadača vo vašom mobile. Ak to chcete urobiť, vopred vyhľadajte odkaz na svoj počítač a potom ho postupujte podľa pokynov v mobile. Počkajte na dokončenie sťahovania.

Krok 5

Opýtajte sa svojich priateľov - možno niektorí z nich už majú v telefóne aplikáciu Twitter. V takom prípade je potrebné skontrolovať, či je táto aplikácia vhodná pre váš mobilný telefón, a potom ju odoslať do telefónu pomocou ľubovoľného rozhrania na príjem a prenos súborov.

Odporúča: