Ako Používať Chrome Web Lab

Ako Používať Chrome Web Lab
Ako Používať Chrome Web Lab

Video: Ako Používať Chrome Web Lab

Video: Ako Používať Chrome Web Lab
Video: Web Lab 2024, Smieť
Anonim

V produktovej rade Chrome od spoločnosti Google - Web Lab sa objavil nový vývoj. Teraz budú mať používatelia možnosť virtuálne sa zoznámiť s Vedeckým múzeom v Londýne a navyše byť interaktívni s objektmi inštalácií múzea. Teraz môžete vyskúšať inováciu na chromeweblab.com.

Ako používať Chrome Web Lab
Ako používať Chrome Web Lab

Expozícia vo Vedeckom múzeu pozostáva z piatich exponátov. Návštevníci webových stránok môžu s týmito exponátmi interagovať v reálnom čase. Pred návštevou tejto stránky musíte byť istí, že vaša grafická karta a prehliadač podporujú technológiu WebGL. Hlavným prehliadačom, ktorý pracuje s touto technológiou, je Google Chrome, môžete tiež používať FireFox a Safari. V prípade nesúladu s technickými požiadavkami stránky, budete o tom informovaní na hlavnej stránke. Ak je všetko v poriadku, choďte dnu a vyberte položku, ktorá vás zaujíma.

Hlavným cieľom projektu Chrome Web Lab je ukázať používateľom moderné možnosti digitálnych technológií a inšpirovať ich pri vytváraní nových projektov.

Najjednoduchšie technológie sú Lab Tag Explorer a Data Tracer. Prvý ukazuje počet a umiestnenie návštevníkov laboratória, druhý slúži na vyhľadávanie súborov.

Universal Orchestra je exponát využívajúci technológiu WebSockets. Virtuálny koncert, ktorý sa hrá v múzeu, môžete počuť pomocou robotických nástrojov ovládaných ľuďmi z rôznych krajín sveta. Aby ste si mohli vytvoriť svoju vlastnú melódiu, budete si musieť chvíľu počkať, pretože existuje pomerne veľa ľudí, ktorí chcú experimentovať.

S exponátom Sketchbots si môžete objednať svoju fotografiu pre robotického manipulátora. Ak to chcete urobiť, musíte nasnímať fotografiu z webovej kamery, nahrať ju a potom kliknúť na tlačidlo Odoslať. Robot vykoná váš portrét v piesku, potom sa váš obraz vymaže, aby ste mohli pracovať s ostatnými používateľmi.

S exponátom Teleportér sa môžete „teleportovať“do miest po celom svete, napríklad do kaviarne v Severnej Karolíne alebo morského akvária v Kapskom Meste. Teleportácia je samozrejme čisto digitálna, panoramatický obraz získate iba z webových kamier umiestnených v rôznych častiach Zeme.

Projekt bude pravdepodobne k dispozícii do júna budúceho roka.

Odporúča: