Ako Písať V Icq

Obsah:

Ako Písať V Icq
Ako Písať V Icq

Video: Ako Písať V Icq

Video: Ako Písať V Icq
Video: ОБЗОР ICQ NEW - ответ Telegram или дешевая копия? // Возвращение легенды 2024, Smieť
Anonim

Program ICQ je messenger, program na okamžitú výmenu dostatočne veľkých správ, súborov a dokonca aj SMS. Vďaka ľahkému použitiu je táto aplikácia obľúbená u miliónov používateľov. V ňom sa odosielajú správy podľa nasledujúceho algoritmu.

Ako písať v icq
Ako písať v icq

Inštrukcie

Krok 1

Spustite program, prihláste sa, počkajte, kým sa zoznam kontaktov úplne nenačíta.

Krok 2

Ak chcete poslať správu používateľovi zo zoznamu kontaktov, aktivujte ho kliknutím na tento zoznam. Vyberte kontakt a dvojitým kliknutím rozbaľte okno správy.

Krok 3

Horné pole zobrazí korešpondenciu. Kliknutím na dolnú časť napíšete správu. Ďalej zadajte text pomocou klávesnice a stlačte tlačidlo „Enter“alebo kombináciu „Ctrl-Enter“alebo tlačidlo odoslať správu vedľa poľa.

Krok 4

Ak chcete odoslať súbor, kliknite na tlačidlo „odoslať súbor“, ktoré je označené ikonou diskety. V okne, ktoré sa zobrazí, vyhľadajte súbor, ktorý chcete odoslať, dvakrát naň kliknite. Keď používateľ súbor prijme, počkajte, kým sa prenos nedokončí.

Krok 5

Ak chcete posielať SMS prostredníctvom ICQ, otvorte kartu „SMS“v zozname kontaktov. Zadajte meno a telefónne číslo a potom text správy. Kliknite na tlačidlo „Odoslať“.

Odporúča: