Ako Odstrániť Otázku Z Odpovedí

Obsah:

Ako Odstrániť Otázku Z Odpovedí
Ako Odstrániť Otázku Z Odpovedí

Video: Ako Odstrániť Otázku Z Odpovedí

Video: Ako Odstrániť Otázku Z Odpovedí
Video: Психолого-психиатрическая экспертиза Искусственного сознания Джеки. Наблюдения. Выводы. Рекомендации 2024, Smieť
Anonim

Internetová služba odpovedí na portáli Mail.ru umožňuje získať odpovede na všetky otázky, ktoré vzniknú pomocou „kolektívnej mysle“ostatných používateľov portálu. Ak ste položili otázku, ale mali ste pocit, že by nemala byť ponechaná na verejnosti, môžete ju podľa želania vymazať.

Ako odstrániť otázku z odpovedí
Ako odstrániť otázku z odpovedí

Inštrukcie

Krok 1

Existuje jedno malé „ale“, ktoré môže byť pre niektorých používateľov prekážkou - vymazanie otázky vás bude stáť malú sumu v peňažnom vyjadrení. Neschopnosť to urobiť zadarmo na jednej strane varuje používateľov pred zverejňovaním otvorene hlúpych otázok a na druhej strane umožňuje väčšiemu počtu používateľov internetu rýchlo nájsť odpovede na už položené otázky.

Krok 2

Ak sa rozhodnete svoju otázku vymazať, vstúpte do systému Mail.ru pomocou svojho používateľského mena a prejdite do časti „Odpovede“, ktorá sa nachádza na adrese https://otvet.mail.ru. Otvorte svoj osobný účet pomocou rovnomenného odkazu v pravom hornom rohu stránky a kliknutím na ňu vyberte svoju otázku zo zoznamu

Krok 3

Priamo v otázke bude malé menu, v ktorom by ste mali kliknúť na tlačidlo „Odstrániť“. Otvorí sa nová stránka, kde budete musieť uviesť svoju krajinu a mobilného operátora. Potom sa vám zobrazí číslo, na ktoré by ste mali poslať SMS s kódom. Kód nájdete na rovnakej stránke. V prípade úspešného vybavenia objednávky dostanete správu o úspešnej aktivácii služby, čo bude znamenať odstránenie otázky zo systému.

Odporúča: