Ako Vytvoriť Chat V ICQ

Obsah:

Ako Vytvoriť Chat V ICQ
Ako Vytvoriť Chat V ICQ

Video: Ako Vytvoriť Chat V ICQ

Video: Ako Vytvoriť Chat V ICQ
Video: ОБЗОР ICQ NEW - ответ Telegram или дешевая копия? // Возвращение легенды 2024, Apríl
Anonim

ICQ-chat je program, ktorý umožňuje niekoľkým používateľom navzájom komunikovať v reálnom čase. ICQ-chat otvára používateľom obrovské príležitosti. Chat je nasledovný: pridajte nový kontakt do icq, zaregistrujte sa podľa pokynov programu. V zásade sú icq-chaty dostupné na registráciu pre všetkých, existujú však aj také, kde potrebujete pozvať iného používateľa.

Ako vytvoriť chat v ICQ
Ako vytvoriť chat v ICQ

Inštrukcie

Krok 1

Existuje pomerne veľa programov, takzvaných icq-chatov. Jedným z najpopulárnejších a najdostupnejších je projekt JimBot.

Krok 2

Stiahnite si tento program do svojho počítača kliknutím na odka

Krok 3

Rozbalíme stiahnutý archív. Pozor, je dôležité, aby sa súbory bot.jar a JimBotManager.jar nachádzali na rovnakom mieste.

Krok 4

Poďme do priečinka s vyššie uvedenými súbormi a spustime jimbot.jar (na obrazovke počítača by sa nemalo nič stať)

Krok 5

Ďalej spustite JimBotManager.jar, po ktorom sa otvorí okno, v ktorom musíte kliknúť na MySQL -> Spustiť MySQL, Bot-> Spustiť robota.

Krok 6

Po vykonaných operáciách sa v pravom dolnom rohu monitora zobrazí blikajúca kvetina. Potom kliknite na položku Bot -> Spustiť panel správcu.

Krok 7

Vykonajte nastavenia na paneli správcu. Ďalej v riadku ChatBot na hlavnej stránke kliknite na Štart. Posledný krok - zostáva rozdať UIN všetkým svojim priateľom a užiť si rozhovor.

Pamätajte, že váš icq-chat bude aktívny, iba keď je počítač spustený.

Odporúča: