Kde Môžete Sledovať Karikatúry Luntik Online

Kde Môžete Sledovať Karikatúry Luntik Online
Kde Môžete Sledovať Karikatúry Luntik Online

Video: Kde Môžete Sledovať Karikatúry Luntik Online

Video: Kde Môžete Sledovať Karikatúry Luntik Online
Video: Лунтик | Ветер, ветер - ты могуч 🪁🪁🪁 Сборник мультиков к всемирном дню ветра 2024, Marec
Anonim

„Dobrodružstvá Luntika a jeho priateľov“je ruský vzdelávací komiksový seriál pre deti predškolského veku. Dobrodružstvá zvieraťa, ktoré spadlo z Mesiaca, púta pozornosť detí už niekoľko rokov. Ak chce vaše dieťa sledovať epizódy svojich obľúbených seriálov, existuje príležitosť ich nájsť na internete.

Kde môžete sledovať karikatúry
Kde môžete sledovať karikatúry

Najjednoduchším spôsobom je použiť sociálnu sieť VKontakte, ktorá má svoj vlastný videohosting a používajú ho outsideri. Vyhľadajte „videá“alebo „komunity“. Jednotlivé epizódy budú uvedené vo videotázkach. Hľadanie komunít je pohodlné, pretože obsahuje ďalšie materiály a možnosť diskusie.

Existuje detská sociálna sieť „Vo svete Luntiku“. Obsahuje tiež ďalšie materiály, prehľadávanie online a odkazy na stiahnutie. Prezeranie je k dispozícii bez registrácie, ale pre pohodlnejšie využitie zdrojov stránky sa odporúča prihlásiť sa.

Ďalšou pohodlnou stránkou na prezeranie online „Luntik a jeho priatelia“je luintik-tv. Všetky epizódy sú rozdelené podľa sezóny. Navigácia na webe je celkom pohodlná, na stránkach nie je nič iné ako animované série.

Oba vyššie uvedené zdroje odkazujú na hosťovanie videa z YouTube, ktoré má tiež kanál pre animovanú sériu „Dobrý deň, som Luntik“. Všetky epizódy je možné zobraziť z YouTube. Po zadaní kanála sa automaticky zobrazí naposledy pridané video. Pretože účet patrí autorom tohto seriálu, je možné doň pridať reklamu na ďalšie filmy štúdia. Ak chcete nájsť sériu „Dobrodružstvá Luntika a jeho priateľov“, musíte kliknúť na odkaz „Video“, a uvidíte zoznam epizód rozdelený na niekoľko strán.

Ďalším hostingom videa je RuTube. Toto je ruský zdroj, na ktorom sú umiestnené aj všetky epizódy. Kanál je legálny a poskytujú ho producenti animovaných seriálov. Navigácia po stránkach je podobná ako pri YouTube. Zoznam všetkých epizód zobrazíte kliknutím na odkaz „Všetky videá kanála“.

Môžete tiež sledovať bezplatné online dobrodružstvá Luntika na webovej stránke ivi.ru. Pre pohodlie má kanál dva stĺpce, z ktorých jeden obsahuje zoznam ročných období, druhý zoznam epizód.

Odporúča: