Ako Zrušiť Duel

Obsah:

Ako Zrušiť Duel
Ako Zrušiť Duel

Video: Ako Zrušiť Duel

Video: Ako Zrušiť Duel
Video: ВОИНЫ КТУЛХУ ДУЭЛЬ - ОБЗОР настольной игры Cthulhu Wars Duel 2024, Smieť
Anonim

Dueling je veľmi populárny v najrôznejších aplikáciách a komunitách na známych sociálnych sieťach. Projekt „[email protected]“vám umožňuje automaticky vyzvať používateľa. Nebudete však môcť odmietnuť. Záujem o zrušenie duelu a hráčov WoW.

Ako zrušiť duel
Ako zrušiť duel

Inštrukcie

Krok 1

Vzrušenie nemusí vždy viesť k pozitívnemu výsledku. Niektorí používatelia v horúčave môžu „hodiť rukavicu“niekomu, komu sa to blogu alebo konkrétnemu príspevku nepáči. Je ľahké stlačiť tlačidlo „Vyzvite na súboj“, ale toto rozhodnutie nebudete môcť zrušiť iba z vlastnej iniciatívy.

Krok 2

Jediným spôsobom, ako ukončiť spor medzi dvoma používateľmi hry „My World“, je požiadať súpera o skrátenie času duelu. Nakoniec by to mal byť ten, kto bol predvolaný, kto by mal určiť, ako dlho bude trvať hlasovanie pre jednu alebo druhú stranu.

Krok 3

Ak ste vyzvaní na duel, potom, keď nemáte veľkú vôľu zúčastniť sa, môžete po prijatí oznámenia uviesť minimálnu dĺžku trvania sporu. Po pridelenom čase pre neho bude stále určený víťaz alebo porazený. Neexistuje žiadny spôsob, ako výsledky zrušiť. Ak chcete vyhrať, pošlite priateľom pozvánku na hlasovanie. Spor sa môže skončiť remízou, možno to bude najlepšia voľba pre tých, ktorí sa omylom rozhodli súťažiť.

Krok 4

Na rovnakom mieste sa v komunite „Moi [email protected]“nachádza komunita s názvom „Dueling Club“. Ak ste členom tejto komunity, potom je ľahké duel odmietnuť - musíte napísať správcovi alebo moderátorovi skupiny a vysvetliť objektívne dôvody. Ale v takom prípade vás s najväčšou pravdepodobnosťou spoznajú ako porazeného.

Krok 5

Ak ste fanúšikom hry World of Warcraft, potom tu môžete čeliť duelom. Do súťaže môžete zavolať v hernej konzole. Za týmto účelom napíšte / duel do príslušného riadku konzoly. A ak chcete duel zrušiť, napíšte / prepadnite, / pripustite alebo / sa podvolte. A ak napíšete príkaz na konzole "/ run StaticPopup_Show (" DUEL_OUTOFBOUNDS ");", súperovi sa zobrazí správa, že ste opustili zónu duelu a o 10 sekúnd bude hotová.

Odporúča: