Ako Nastaviť GPRS Internet V Mobile

Obsah:

Ako Nastaviť GPRS Internet V Mobile
Ako Nastaviť GPRS Internet V Mobile

Video: Ako Nastaviť GPRS Internet V Mobile

Video: Ako Nastaviť GPRS Internet V Mobile
Video: Настройка GPRS 2024, Apríl
Anonim

Ak chcete vo svojom telefóne používať mobilný internet, musíte si ho najskôr nakonfigurovať. Spravidla sa nastavenia odošlú automaticky pri prvom vložení SIM karty do telefónu. Ak sa tak nestalo alebo ak sa nastavenia nejako stratili, znova ich objednajte alebo ručne opravte internetový profil.

Ako nastaviť GPRS internet v mobile
Ako nastaviť GPRS internet v mobile

Inštrukcie

Krok 1

Ak ste predplatiteľom siete Megafon, objednajte si nastavenia internetu zaslaním SMS s číslom „1“na číslo služby 5049 alebo zavolajte z mobilného telefónu na predplatiteľskú službu na čísle 0500. Ďalej si môžete objednať nastavenia pre váš model telefónu na webovej stránke spoločnosti.

Krok 2

Na hlavnej stránke webovej stránky spoločnosti Megafon https://www.megafon.ru vyberte sekciu „Pomoc a servis“. Vyberte svoj región. V zozname, ktorý sa zobrazí na webovej stránke vľavo, vyberte sekciu „Nastavenia“.

Krok 3

V rozbaľovacích zoznamoch vyberte výrobcu a model telefónu a tiež potrebné nastavenia: Internet, MMS, WAP atď. Zadajte verifikačný kód, zadajte svoje telefónne číslo a kliknite na tlačidlo „Odoslať“. Počkajte, kým sa do vášho telefónu dostanú nastavenia.

Krok 4

Nastavte svoj telefón ručne. Ako upraviť internetový profil alebo vytvoriť nový, pozrite si používateľskú príručku k mobilnému telefónu. Zadajte ako prístupový bod (APN) - internet, nastavte používateľské meno (prihlásenie) a heslo (heslo) - gdata. Zadajte názov profilu, ktorý vám vyhovuje, a uložte vytvorený profil. Pred pripojením online reštartujte telefón.

Krok 5

Ak ste predplatiteľom siete MTS, pošlite prázdnu SMS na číslo služby 1234 alebo zavolajte z mobilu na číslo 0876. Alebo choďte na stránku https://www.mts.ru/help/settings/settings_phone/. Vyberte svoj región. Do uvedeného poľa zadajte svoje telefónne číslo. Dokončite testovaciu úlohu „anti-robot“a objednajte si nastavenia v telefóne.

Krok 6

Vytvorte si v telefóne manuálne profil pripojenia na internet MTS. Postup nájdete v používateľskej príručke k telefónu. Nastaviť ako prístupový bod (APN) - internet.mts.ru, nastaviť používateľské meno (prihlásenie) a heslo (heslo) - mts. Zadajte názov profilu, ktorý vám bude vyhovovať, a uložte nastavenia. Reštartujte telefón.

Krok 7

Ak ste predplatiteľom siete „Beeline“Volajte a objednajte si automatické nastavenia z mobilného telefónu na čísle 0880. Na uloženie nastavení použite heslo „1234“.

Krok 8

Vytvorte profil internetového pripojenia ručne. Pokyny nájdete v používateľskej príručke k telefónu. Nainštalujte prístupový bod (APN) - internet.beeline.ru, nastavte používateľské meno (prihlásenie) a heslo (heslo) - beeline. Zadajte názov vytvoreného profilu a uložte ho. Pred použitím reštartujte telefón.

Odporúča: