Ako Vytvoriť Stránku V Službe Google

Obsah:

Ako Vytvoriť Stránku V Službe Google
Ako Vytvoriť Stránku V Službe Google

Video: Ako Vytvoriť Stránku V Službe Google

Video: Ako Vytvoriť Stránku V Službe Google
Video: Как самому создать QR-код в Google-таблицах? +Как создавать красивые QR-коды! 2024, Apríl
Anonim

Vyhľadávací nástroj Google vyzýva používateľov internetu, aby si vytvorili vlastnú stránku pomocou služby iGoogle. Po registrácii dostanete stránku, kde môžete zhromaždiť všetky služby, ktoré potrebujete: poštu, správy, vyhľadávanie, počasie, rádio, tapety na plochu, hry a oveľa viac.

Stránky Google
Stránky Google

Inštrukcie

Krok 1

Ak si chcete vytvoriť vlastnú stránku, prejdite na stránku www.google.ru a v pravom hornom rohu stránky kliknite na položku „Prihlásiť sa“. Otvorí sa stránka, kde vpravo musíte kliknúť na možnosť „Vytvoriť účet práve teraz“. Kliknutím prejdete na stránku registrácie nového používateľa

Krok 2

Mali by ste zadať svoju e-mailovú adresu, vytvoriť heslo a kliknúť na tlačidlo „Súhlasím s podmienkami. Vytvoriť môj účet. “Potom si systém vyžiada vaše mobilné číslo, na ktoré vám ponúkne odoslanie správy. Zadajte číslo a po prijatí špeciálneho kódu v texte správy ho zadajte na tej istej stránke. Tieto kroky sa prijímajú s cieľom zabezpečiť, aby vašu e-mailovú adresu nemohol použiť na osobné použitie nikto iný ako vy.

Krok 3

Po zadaní kódu, ktorý ste dostali, dostanete e-mail na e-mail uvedený pri registrácii s odkazom, na ktorý by ste mali kliknúť na dokončenie registrácie. Kliknutím na odkaz budete automaticky presmerovaní na svoju novovytvorenú osobnú stránku „na Google“. Môžete pridať rôzne služby a prispôsobiť si ich podľa svojich predstáv.

Odporúča: