Ako Vytvoriť E-mailový účet V Službe Mail

Obsah:

Ako Vytvoriť E-mailový účet V Službe Mail
Ako Vytvoriť E-mailový účet V Službe Mail

Video: Ako Vytvoriť E-mailový účet V Službe Mail

Video: Ako Vytvoriť E-mailový účet V Službe Mail
Video: Как создать электронную почту @ email .com . Аккаунт Google play, гугл, Гмаил, Gmail, Youtube 2024, Apríl
Anonim

Mail.ru je dlhoročná internetová poštová služba, ktorá je medzi Rusmi veľmi populárna vďaka svojmu užívateľsky príjemnému dizajnu a vysokej kvalite ochrany proti spamu. Používatelia, ktorí si tu zaregistrovali svoju poštovú schránku, tiež získajú prístup k sociálnej sieti „My World“, originálnym hrám, tematickým časopisom „Children“, „Lady“a „Auto“a mnohým ďalším užitočným a vzrušujúcim zdrojom.

Ako vytvoriť e-mailový účet v službe Mail
Ako vytvoriť e-mailový účet v službe Mail

Je to nevyhnutné

  • - počítač s prístupom na internet;
  • - mobilný telefón.

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr by ste mali prejsť na portál Mail.ru a kliknúť na tlačidlo „Zaregistrovať sa v pošte“v ľavom hornom rohu stránky.

Krok 2

Ďalej budete musieť uviesť svoje skutočné meno a priezvisko, deň a rok narodenia, pohlavie a mesto, kde žijete. Potom budete musieť vymyslieť názov poštovej schránky a napísať ho latinskými písmenami. Systém skontroluje jeho jedinečnosť a ak existuje rovnaký názov, ponúkne podobné možnosti.

Krok 3

Budete musieť dvakrát zadať heslo svojej poštovej schránky. V prípade, že ste tento kód zabudli, môžete uviesť svoje číslo mobilného telefónu, na ktoré sa bude posielať pripomienková správa, alebo napísať tajnú otázku a odpoveď na ňu (toto všetko bude potrebné uviesť, ak si nepamätáte svoje heslo). Mali by ste napísať aj adresu dodatočnej poštovej schránky.

Krok 4

Kliknutím na tlačidlo „Registrovať“po vykonaní vyššie uvedených akcií používateľ týmto prijíma podmienky dohody s používateľom. Celé znenie dokumentu nájdete v procese registrácie poštovej schránky na Mail.ru. Podľa tohto dokumentu je teda používateľ povinný „okamžite informovať Mail.ru o akomkoľvek neoprávnenom použití jeho hesla alebo účtu používateľom alebo o akomkoľvek inom narušení bezpečnosti; odhláste sa zo svojho účtu (každú reláciu ukončite kliknutím na tlačidlo „Odhlásiť sa“) po dokončení práce s vašou poštou a osobnou časťou služieb Mail.ru. Mail.ru nezodpovedá za možné straty alebo poškodenia údajov, ktoré môžu vzniknúť v dôsledku nedodržania odporúčaní uvedených v časti 4 tejto zmluvy s používateľom. “K dispozícii je tiež potvrdenie o dôvernosti korešpondencie a „Pravidlá správania pre registrovaného používateľa“.

Odporúča: