Ako Nastaviť Skype Cez Proxy

Obsah:

Ako Nastaviť Skype Cez Proxy
Ako Nastaviť Skype Cez Proxy

Video: Ako Nastaviť Skype Cez Proxy

Video: Ako Nastaviť Skype Cez Proxy
Video: Как зарегистрировать Skype (СКАЙП) с логином почтового ящика 2024, Smieť
Anonim

Program Skype je čoraz populárnejší, dá sa využiť ako na korešpondenciu, tak aj na hovory a videohovory. Často sa stáva, že prístup na internet vo vašom počítači sa vykonáva prostredníctvom servera proxy; v takom prípade bude potrebné nakonfigurovať ďalšie parametre, aby Skype fungoval.

Ako nastaviť Skype cez proxy
Ako nastaviť Skype cez proxy

Nevyhnutné

  • - stacionárny počítač / notebook / netbook
  • - Nainštalovaný Skype

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr je potrebné spustiť skype. Ak to chcete urobiť, otvorte ponuku „Štart“, potom kliknite na odkaz „Všetky programy“a v ponuke, ktorá sa otvorí, kliknite raz na Skype. Ak máte na pracovnej ploche alebo v ponuke rýchleho spustenia odkaz na Skype, môžete ho spustiť kliknutím na túto skratku.

Krok 2

Na prihlásenie do programu zadajte svoje používateľské meno a heslo.

Krok 3

V hornom menu programu vyberte položku „Nástroje“, potom „Nastavenia“, potom kartu „Spresnenie“a časť „Pripojenie“

Krok 4

Táto sekcia predvolene obsahuje položku „Automatická detekcia servera proxy“. Ak chcete určiť adresu a port servera proxy, vyberte v rozbaľovacom zozname vhodný typ servera proxy.

Krok 5

Ak váš server proxy používa autorizáciu používateľa, začiarknite políčko „Povoliť autorizáciu servera proxy“a zadajte svoje používateľské meno a heslo. Kliknite na tlačidlo Uložiť.

Krok 6

Aby sa tieto zmeny prejavili, musíte reštartovať Skype. Urobíte to tak, že zatvoríte program a uistíte sa, že na vašom počítači nefunguje. Potom reštartujte program Skype, ako je uvedené v prvom odseku tohto pokynu.

Odporúča: