Ako Nastaviť ICQ V IPhone

Obsah:

Ako Nastaviť ICQ V IPhone
Ako Nastaviť ICQ V IPhone

Video: Ako Nastaviť ICQ V IPhone

Video: Ako Nastaviť ICQ V IPhone
Video: ICQ Incoming Call. Social Apps for iOS 2024, Smieť
Anonim

Veľkou výhodou, ak je vaša kancelária online, je vždy možnosť kontaktovať vašich kolegov z ICQ. Apple iPhone je navrhnutý špeciálne pre nepretržitú prácu na internete, aby ste mohli riadiť pracovný proces aj mimo domova. Pozrime sa, ako nastaviť ICQ v iPhone pomocou programu Apollo IM.

Ako nastaviť ICQ v iPhone
Ako nastaviť ICQ v iPhone

Inštrukcie

Krok 1

Pred nastavením ICQ v iPhone pripojte pripojenie na internet. Spustite Installer.app, ktorý je už v iPhone k dispozícii, otvorte kartu Zdroje. Kliknite na tlačidlo Upraviť a potom na položku Pridať. Do zobrazeného okna zadajte adresu: https://www.stariy.com/app/. Potom kliknite na Hotovo a Obnoviť. Na iPhone sa objaví nový zdroj, Stariy. COM.

Krok 2

Na karte Inštalácia otvorte priečinok Stariy. COM. Nainštalujte si balík BSD subsystému. Potvrďte inštaláciu kliknutím na tlačidlo Inštalovať. Po inštalácii vypnite a zapnite svoj Apple iPhone.

Krok 3

Spustite Installer.app, prejdite na kartu Inštalácia, otvorte priečinok Stariy. COM. Nainštalujte program Apollo IM (RUS) a inštaláciu potvrďte kliknutím na tlačidlo Inštalovať Na hlavnej obrazovke zariadenia iPhone vyhľadajte ikonu programu, kliknite na ňu. Vyberte možnosť Pridať a potom ICQ.

Krok 4

Ak chcete dokončiť nastavenie ICQ v iPhone, uložte svoje ICQ číslo a heslo. Upozorňujeme, že nemusíte zadávať prezývku. Aktivujte svoj účet ICQ kliknutím na položku Prihlásiť sa.

Krok 5

Ak sa počas procesu nastavenia ICQ v iPhone zobrazí správa: „Could not connect to authentication server: No route to host“, skontrolujte, či je pripojenie k internetu a či nie sú nejaké problémy so súborom Hosts. V prípade potreby si nainštalujte opravu IM Chat 1.1.3 Fix, ktorú nájdete v priečinku All Packages programu Installer.app

Krok 6

Odošlite používateľovi testovaciu správu. Nemali by ste mať problém s písaním v ruštine a so zobrazovaním mien. Uvidíte kontakty, ktoré nie sú skryté a sú online. Zoznam kontaktov sa vyberá zo servera, takže nemusíte zadávať používateľské mená.

Krok 7

Správy od súčasného používateľa ICQ v aplikácii Apollo IM sa zobrazujú ako chat. Správa od iného používateľa sa zobrazí ako vyskakovacie okno. Keď je program spustený na pozadí, skratka zobrazuje počet prijatých neprečítaných správ.

Odporúča: