Ako Založiť E-mailový účet

Obsah:

Ako Založiť E-mailový účet
Ako Založiť E-mailový účet

Video: Ako Založiť E-mailový účet

Video: Ako Založiť E-mailový účet
Video: Ako si SPRÁVNE založiť účet na YouTube a vylepšiť svoj YouTube kanál hneď od začiatku (Video Návod) 2024, Smieť
Anonim

Na internete sa všetko začína e-mailom. Bez elektronickej schránky je nemožné sa zaregistrovať na akejkoľvek stránke, je nemožné prijímať alebo prenášať informácie. Váš úspech na internete závisí od práce vášho poštového servera.

Ako založiť e-mailový účet
Ako založiť e-mailový účet

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • aktívne pripojenie k internetu -.

Inštrukcie

Krok 1

Pred založením e-mailového účtu si premyslite, na ktorom serveri to urobíte. Pre poštové servery existuje veľa možností, ako napríklad yandex.ru, mail.ru, rambler. ru atď. Veľkí poskytovatelia internetu (napríklad „Spark“) majú tiež svoje vlastné poštové servery. Pokročilí používatelia internetu často registrujú poštové schránky na viacerých serveroch naraz. Je to veľmi výhodné, pretože ak je z niektorého dôvodu blokovaná jedna škatuľa, môžete použiť náhradnú. Ak si práve idete založiť e-mailový účet, použite spoľahlivý a osvedčený systém medzinárodnej triedy „Gmail“.

Krok 2

Zadajte riadok prehľadávača https://www.google.ru/ V hornej časti v strede stránky kliknite na ikonu „Gmail“. Na stránke, ktorá sa otvorí, vyberte príkaz „vytvoriť účet“

Krok 3

V novootvorenom okne postupne vyplňte každý stĺpec. Na vyplnenie polí „meno“, „priezvisko“a „prihlasovacie meno“použite latinskú abecedu. Po vyplnení týchto troch polí kliknite na „skontrolovať dostupnosť“. Ak, ako v tomto prípade, je prihlásenie, ktoré ste si vybrali, už vykonané, môžete zvoliť jedno z tých, ktoré navrhuje systém, alebo k existujúcemu pridať ďalšie písmená alebo čísla. Napríklad k už existujúcemu „IPetrov“pridajte druhé v a dátum narodenia „1990“. Výsledné prihlásenie „IPetrovv1990“je zadarmo.

Krok 4

Teraz si vymyslite heslo pre svoju budúcu poštovú schránku. Pri výbere kombinácie čísel nepoužívajte ľahké kombinácie ako „777“, takáto škatuľa sa bude ľahko lámať. Ale nevyberajte si ani príliš zložité variácie. Pamätajte, že na rozdiel od počítača môžete zabudnúť heslo! Zapíšte si to na bezpečné miesto. Je lepšie, ak vaše heslo nie je spontánnou kombináciou písmen a čísel, ale má hodnotu pre vašu pamäť (napríklad vaše prvé číslo auta, dátum narodenia a iniciály vášho dieťaťa).

Krok 5

Po zistení hesla začiarknite políčko vedľa položky „Povoliť históriu vyhľadávania na webe“. Táto funkcia vám nenápadne pomôže nájsť to, čo hľadáte.

Krok 6

Ďalej vyberte tajnú otázku a napíšte do nej odpoveď pomocou ruského rozloženia. Pomôže vám to prihlásiť sa, ak zabudnete svoje heslo. Ak už máte e-mailový účet, zadajte ho do príslušného poľa. Pomôže vám tiež získať kontrolu nad svojím účtom v prípade straty hesla. Teraz opatrne zadajte kombináciu písmen, aby sa systém ubezpečil, že nie ste robot.

Prečítajte si používateľskú dohodu a kliknutím na ikonu v dolnej časti stránky potvrďte svoj súhlas.

Odporúča: