Ako Povoliť Boží Režim V Systéme Windows 8

Obsah:

Ako Povoliť Boží Režim V Systéme Windows 8
Ako Povoliť Boží Režim V Systéme Windows 8

Video: Ako Povoliť Boží Režim V Systéme Windows 8

Video: Ako Povoliť Boží Režim V Systéme Windows 8
Video: Как активировать Windows 8| Что делать если виндус заблокировался| Активация виндус 8 2024, Smieť
Anonim

Režim God bol najskôr pridaný do operačného systému Windows 7 a potom „migroval“na Windows 8. Bohužiaľ nie všetci používatelia počítačov PC o ňom vedia, aj keď tu je možné zmeniť veľa parametrov OS.

Ako povoliť boží režim v systéme Windows 8
Ako povoliť boží režim v systéme Windows 8

Čo je režim God v systéme Windows 8?

Režim God v operačnom systéme je pre správcov systému veľmi vhodný, pretože v tomto režime získa používateľ možnosť ovládať celý počítač iba pomocou jedného priečinka. Odtiaľ pochádza aj samotný názov tohto režimu. Prvýkrát bola táto funkcia pridaná do systému Windows 7, až potom do systému Windows 8. Preto si ju môžu vyskúšať aj majitelia verzie 7 operačného systému Windows. Stojí za zmienku, že internet je plný rôznych informácií, že pri spustení tohto režimu sa v systéme objavujú rôzne druhy chýb a zlyhaní. S čím to súvisí, nie je jasné, je možné, že ide dokonca o kačicu. Užívateľ môže v každom prípade vytvoriť bod obnovenia systému, pomocou ktorého ho môže vrátiť späť pred vykonaním rôznych zmien a priamym spustením tohto režimu.

Ako spustiť boží režim v systéme Windows 8?

Teraz priamo o spustení režimu God vo Windows 8. Aby ste to dosiahli, budete musieť vytvoriť nový priečinok (kliknite pravým tlačidlom myši, potom na príkaz „Nový“a vyberte príkaz „Nový priečinok“). Je to možné vykonať na pracovnej ploche aj na pevnom disku. Potom ho treba premenovať a pomenovať takto: GodMode. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}. Vo výsledku sa vzhľad priečinka zmení na ikonu „Ovládací panel“, ale na rozdiel od neho, pomocou takéhoto priečinka získa používateľ prístup k absolútne všetkým nastaveniam a nástrojom operačného systému Windows 8.

Samotný priečinok sa po otvorení nebude nijako líšiť od iných, a to po započítaní obsahu. Nachádzajú sa tu rôzne nastavenia a nástroje na správu systému, ktoré sú zoskupené podľa významu. V skutočnosti sú všetky nastavenia a nástroje v tomto priečinku jednoducho duplikované s tými, ktoré sú v počítači, ale pretože sú roztrúsené po celom počítači, používateľ možno o niektorých funkciách ani len netušil. Tu môžete otvoriť ovládací panel programu Windows Defender, otvoriť nástroj Obnoviť systémové súbory z bodu obnovenia, nakonfigurovať napájanie počítača, zobraziť informácie v registri a ďalšie.

Všeobecne platí, že spustením režimu God vo Windows 8 môže používateľ výrazne ušetriť čas, ktorý predtým trávil hľadaním konkrétnej pomôcky. Nájdete tu doslova všetko, čo potrebujete, a môžete okamžite začať.

Odporúča: