Ako Si Pamätať Heslo Icq

Obsah:

Ako Si Pamätať Heslo Icq
Ako Si Pamätať Heslo Icq

Video: Ako Si Pamätať Heslo Icq

Video: Ako Si Pamätať Heslo Icq
Video: ОБЗОР ICQ NEW - ответ Telegram или дешевая копия? // Возвращение легенды 2024, Smieť
Anonim

Ak ste z nejakého dôvodu stratili heslo k účtu ICQ, nezúfajte. Tisíce používateľov Messenger každý deň zabudnú svoje prihlasovacie údaje. V súčasnosti existuje niekoľko spôsobov, ako si spomenúť na zabudnuté heslo, vrátane jeho obnovenia e-mailom.

Ako si pamätať heslo icq
Ako si pamätať heslo icq

Nevyhnutné

Softvér ICQ

Inštrukcie

Krok 1

Ak ako program na odosielanie správ používate iba ICQ, šance na obnovenie hesla sa výrazne zvyšujú, pretože tento nástroj je pre tento protokol natívny. Po spustení programu sa na obrazovke objaví okno autorizácie (autentifikácie), v ktorom musíte zadať svoje užívateľské meno a heslo. Ak ste predtým zaškrtli možnosť „Uložiť heslo“, môžete sa bez problémov prihlásiť pomocou svojho používateľského mena, takže zmena hesla nebude zložitá.

Krok 2

Otvorte hlavné menu a zvoľte „Možnosti“. Prejdite na kartu „Ochrana osobných údajov“a kliknite na odkaz „Zmeniť heslo“. Tu musíte vyplniť polia „Zadajte nové heslo“a „Znova zadajte nové heslo“. V najnovších verziách programu ICQ musíte zadať aktuálne heslo, takže táto metóda nie je vhodná pre každého používateľa.

Krok 3

Prejdite na zobrazenie svojho profilu, otvorte hlavnú ponuku a vyberte položku „Upraviť moje údaje“. Tu si musíte zapamätať obsah e-mailovej linky. Ak je tento riadok prázdny, vyplňte ho a potom skopírujte e-mailovú adresu.

Krok 4

Na novej karte prehliadača posuňte kurzor na panel s adresou a vložte nasledujúci odkaz https://www.icq.com/password/sk. Stlačením klávesu Enter prejdite na adresu URL. V bloku „Obnovenie hesla“vložte predtým skopírovanú e-mailovú adresu do poľa E-mail / ICQ / Mobil. Potom zadajte čísla z obrázka a kliknite na tlačidlo „Ďalej“.

Krok 5

Na novej stránke uvidíte správu „Skontrolujte si poštovú schránku“a nižšie nápovedu, ktorú e-mailovú adresu musíte skontrolovať, napríklad b******@qip.ru. Otvorte poštu, v novom liste musíte kliknúť na odkaz. Na stránke stiahnutého prehliadača zadajte nové heslo a jeho potvrdenie.

Krok 6

Teraz sa môžete vrátiť ku klientovi icq, prihlásiť sa pomocou rovnakého používateľského mena, ale pomocou nového hesla.

Odporúča: