Ako Zarobiť Peniaze Na Mail.Ru

Obsah:

Ako Zarobiť Peniaze Na Mail.Ru
Ako Zarobiť Peniaze Na Mail.Ru

Video: Ako Zarobiť Peniaze Na Mail.Ru

Video: Ako Zarobiť Peniaze Na Mail.Ru
Video: Ako zarobiť peniaze na internete bez investícií? 2024, Apríl
Anonim

Každý si chce zarobiť peniaze bez toho, aby vynaložil veľké úsilie. Sieť už vyvinula mnoho rôznych spôsobov, ako to dosiahnuť. Hlavná vec je mať trpezlivosť a vytrvalosť. Stále však stojí za zamyslenie, ako presne zarobiť peniaze. Napriek skutočnosti, že existuje veľa spôsobov, väčšina z nich je pre bežných používateľov nemožná.

Ako zarobiť peniaze na Mail. Ru
Ako zarobiť peniaze na Mail. Ru

Je to nevyhnutné

Osobný počítač, internet

Inštrukcie

Krok 1

Jedna z možností práce je na Mail.ru. Za odpovede môžete získať peniaze. Niekto položí otázku. Musíte odpovedať, ako najlepšie viete. Za odpoveď dostanete body. Potom ich premieňajte na doláre a potom na ruble. Všetko je veľmi jednoduché. Hlavné je získať viac bodov. Predtým, ako začnete zarábať peniaze, zaregistrujte si platobný systém Money Mail. Ru. Aby ste to dosiahli, budete si musieť vytvoriť svoj vlastný osobný blog. Vyberte si platformu pre svoj budúci blog. Ak plánujete zarobiť peniaze, využite bezplatné platformy. Ako môžete dosiahnuť zisk? Veľmi jednoduché. Skúste písať príspevky pre reklamy. Umiestnite spätné odkazy týkajúce sa predaja alebo pridružených odkazov na váš blog.

Krok 2

Za účelom umiestnenia bannerov si zaistite čo najviac návštevníkov a tiež čítačiek RSS. V súlade s tým sa zvyšuje úroveň príjmov z kontextovej reklamy. Pre väčší zisk si vytvorte niekoľko blogov. Tým sa zvýši váš príjem. Ak chcete na svojom blogu profitovať, uistite sa, že tic (tematický citačný index) alebo pr je nad nulou. Ak to chcete urobiť, propagujte svoje stránky. Píšte články na blog. Ich veľkosť musí byť viac ako 150 znakov. Urobte svoje písanie zaujímavým, aby sa vašim čitateľom páčilo.

Krok 3

Navyše si zaobstarajte poštovú schránku na Mail.ru. Je to nevyhnutné na to, aby ste mohli dostávať listy. Spustite platobný systém. Môžete tiež použiť systém „Money Mail. Ru“. Zaregistrujte sa na viacerých systémoch. To výrazne zvýši váš príjem. Potom je všetko veľmi jednoduché - hľadajte sponzorov. Zaregistrujte sa na stránkach, ktoré platia za prezeranie reklám. Aj do poštovej schránky, ktorú budete mať v službe Mail. Ru, listy prídu. Prečítate ich a za sledovanie dostanete zaplatené.

Odporúča: