Ako Pripojiť Internet K Počítaču Pomocou PDA

Obsah:

Ako Pripojiť Internet K Počítaču Pomocou PDA
Ako Pripojiť Internet K Počítaču Pomocou PDA

Video: Ako Pripojiť Internet K Počítaču Pomocou PDA

Video: Ako Pripojiť Internet K Počítaču Pomocou PDA
Video: Návody na PC - Připojení počítače k Internetu pomocí kabelu 2024, Apríl
Anonim

Na pripojenie počítača k internetu môžete použiť mobilný telefón alebo PDA. Toto zariadenie musí byť samozrejme pripojené k internetu a toto pripojenie musí byť aktívne.

Ako pripojiť internet k počítaču pomocou PDA
Ako pripojiť internet k počítaču pomocou PDA

Je to nevyhnutné

  • - USB kábel;
  • - Adaptér BlueToot.

Inštrukcie

Krok 1

Nastavte na svojom PDA pripojenie na internet. Za týmto účelom si u operátora aktivujte príslušnú službu. Zaistite, aby malo mobilné zariadenie prístup k sieti. Pripojte komunikátor k počítaču. Na to je lepšie použiť špeciálny kábel. Pripojte port USB počítača k príslušnému konektoru na napájanom počítači.

Krok 2

Stiahnite si program, ktorý vám umožní synchronizovať počítač s vašim PDA. Spravidla sa tieto bielizne nachádzajú na oficiálnych webových stránkach výrobcu použitého modelu mobilného zariadenia. Nainštalujte si túto aplikáciu do počítača a reštartujte ju.

Krok 3

Po pripojení PDA k počítaču vyberte možnosť prevádzky modemu. Ak vyberiete typ pripojenia „Úložisko USB“, pripojenie k internetu zlyhá.

Krok 4

Spustite nainštalovaný program a v ponuke „Internet“kliknite na tlačidlo „Pripojiť“. Počkajte, kým sa nadviaže spojenie so serverom operátora. Spustite internetový prehliadač a skontrolujte, či je vaše internetové pripojenie aktívne.

Krok 5

Ak nemôžete použiť kábel, pripojte adaptér BlueTooth k počítaču. Nainštalujte ovládače pre tento hardvér a reštartujte počítač. Zapnite činnosť siete BlueTooth na PDA. Vyhľadajte dostupné zariadenia vo svojom počítači. Pripojte sa k svojmu komunikátoru.

Krok 6

Spustite program pre komunikáciu medzi počítačom a PDA a pripojte sa na internet. Upozorňujeme, že pri použití kanála BlueTooth môže byť rýchlosť prístupu pomerne nízka. Ak váš komunikátor podporuje Wi-Fi, je lepšie tento kanál použiť na synchronizáciu počítača a mobilného zariadenia. Prirodzene, v každom prípade musíte použiť PDA, ktoré pracuje so sieťou EDGE / GPRS.

Odporúča: