Ako Poslať E-mail S Oznámením

Obsah:

Ako Poslať E-mail S Oznámením
Ako Poslať E-mail S Oznámením

Video: Ako Poslať E-mail S Oznámením

Video: Ako Poslať E-mail S Oznámením
Video: Как отправить электронное письмо с подтверждением в WordPress с помощью WPForms (пошаговое, быстрое и простое руководство !!) 2024, Smieť
Anonim

Väčšina používateľov internetu si pravidelne vymieňa listy e-mailom. Je to veľmi výhodné. List prichádza v elektronickej podobe. Doručené takmer okamžite. List môžete poslať z ktoréhokoľvek miesta na svete, kde je internet. Niekedy je veľmi dôležité vedieť, či adresát list dostal, alebo či je potrebné ho niekoľkokrát duplikovať. Mnoho poštových služieb poskytuje službu zasielania notifikačných listov. To je prípad, keď adresát potvrdí prijatie listu. A e-mailom dostanete oznámenie, že adresát dostal list. Ako na to, sa dozviete v tomto článku.

Ako poslať e-mail s oznámením
Ako poslať e-mail s oznámením

Inštrukcie

Krok 1

Službu na odoslanie listu s oznámením poskytujú mnohé poštové služby. Budeme analyzovať, ako poslať takýto list, pomocou príkladu jednej populárnej poštovej služby mail.ru.

Krok 2

V tejto službe budete potrebovať prístup na internet a svoju vlastnú poštovú schránku. Otvorte prehliadač. Do panela s adresou zadajte mail.ru. Prihláste sa do svojej poštovej schránky. Vyberte kartu „napísať list“. Uvidíte formulár na odoslanie listu. Vyplňte, komu posielate list, uveďte predmet listu. Nižšie napíšte text písmena. V prípade potreby pripojte potrebné súbory.

Krok 3

Ďalej, hneď nad poľom „komu“je položka „Zobraziť všetky polia“. Kliknite na ňu ľavým tlačidlom myši. Uvidíte ďalšie polia na vyplnenie. Na jednom riadku s tlačidlom „priložiť súbor“uvidíte ďalšie dve položky: „dôležité“a „s upozornením“. Začiarknite políčko „s oznámením“. A pošlite list.

Krok 4

Adresát po prijatí listu potvrdí prijatie listu. A vo vašej schránke okamžite uvidíte toto potvrdenie. Potom budete s istotou vedieť, že váš list bol prijatý a prečítaný. Z rovnakého princípu možno oznamovacie listy posielať aj v iných poštových službách.

Odporúča: